Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πήρε προβάδισμα ο Διγενής

Πήρε προβάδισμα ο Διγενής

0
digenis panigirismoi
Dodekanisos

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα παιχνίδια μπαράζ των δευτεραθλητών της Β’ Κατηγορίας ο Διεγνής. Η ομάδα του Κοσκινού, κέρδισε στις Φάνες τον Ευκλή με 3 – 1 και έτσι πήρε τους πρώτους της τρεις βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Τριπολίτης ο οποίος κατάφερε να σημειώσει τα δυο από τα τρία τέρματα της ομάδας του. Ο Διγενής ήταν αυτός που έλεγχε το παιχνίδι περίπου μέχρι και το 60’. Από εκεί και πέρα, μόλίς ισοφάριση ο Ευκλής, η εικόνα του παιχνιδιού άρχισε να αλλάζει μιας και η ομάδα της Σορωνής έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Υστερούσε όμως στην τελική προσπάθεια.

Ο Διγενής που έδειξε πιο ψύχραιμος, μπόρεσε να βρει τον τρόπο με πρωταγωνιστή τον Τριπολίτη να «καθαρίσει» το παιχνίδι στις καθυστερήσεις.
Τα γκολ
Στο 45’ ο Διακάκης έβγαλε μια μπαλιά στον Αμπελά, αυτός με διαγώνια πάσα «βρήκε» τον Πλαγγέντη και ο τελευταίος με άψογο πλασέ στην αριστερή γωνιά έκανε το 0 – 1.
Στο 70’ ο Λενιού με σουτ από το ύψος της περιοχής η μπάλα κατέληξε στο «Γ» και έκανε το 1 – 1.
Στο 90’ ο Καρπαθάκης έκανε μακρινή μπαλιά για τον Τζουανάκη που έφυγε από πίσω, προχώρησε, έκανε παράλληλη σέντρα και ο Τριπολίτης από κοντά έκανε το 1 – 2.
Στο 95’ ο Αμπελάς «έκλεψε» τη μπάλα, προχώρησε και από τη γραμμή του άουτ έκανε τη σέντρα και ο Τριπολίτης έκανε το 1 – 3. Στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ του Αμπελά.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σιδηρόπουλος (Τσέτσος, Μαυρουδής)
ΕΥΚΛΗΣ: Μακαρούνας, Μπερετούλης, Κορκίδας, Λαός,Χατζηκυριάκος, Μαντικός, Παπαχριδτοδούλου, Σχοινάκης (46’ λ.τ. Σιαναβέρης), Λαθούρης, Καραμανώλης (67’ Κουλούμπρης), Λενιού
ΔΙΓΕΝΗΣ: Νικολέττος, Ζαχαριάς, Κώτης, Κατσούλης (89’ λ.τ. Κούτσι), Καρπαθάκης, Παπασταμάτης, ΑΜπελάς, Πλαγγέντης, Διακάκης (65’ Τριπολίτης), Μοσκιού, Τζουανάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments