Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αγκαλιά με την παραμονή η Δόξα Καρδάμαινας!

Αγκαλιά με την παραμονή η Δόξα Καρδάμαινας!

0
Dodekanisos

Μια ανάσα από την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής της βρίσκεται η Δόξα Καρδάμαινας η οποία απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία μέσα στον Αρχάγγελο απέναντι στον τοπικό Άρη (1 – 1 ). Δυο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος, η ομάδα της Κω είναι στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζεται πλέον μόλις ένα βαθμό για να μπορέσει να εξασφαλιστεί και μαθηματικά.

Όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για τον Αστέρα Μασσάρων που μάλλον θα πρέπει να ελπίζει μόνο σε θαύμα για να μπορέσει να τα καταφέρει και να ανανεώσει τη συμμετοχή του στην «μεγάλη» κατηγορία.

Στο παιχνίδι του Αρχαγγέλου, οι γηπεδούχοι που κατέβηκαν με αρκετούς νεαρούς, είχαν την υπεροχή σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, όμως όπως αποδείχθηκε δεν έφθανε μόνο αυτό για να μπορέσουν να πανηγυρίσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ με τον Θεοδωρή στο 30’ όμως δέχθηκαν την ισοφάριση με τον Χατζηπαναγιώτου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Κουτσουμπάρης, Τσελεπίδης (69’ Μαγιόγλου), Γκίκας (80’ Ζουρπάς), Μπαρμπαντώνης, Συμεωνίδης, Κοντόγιαννος, Μπαϊρακτάρης, Παρδαλός, Θοδωρή, Χαρτερός
ΔΟΞΑ Κ.: Γιακουμάρος, Κορκής, Ντινώρης (60’ Τσέλα), Χατζηπαναγιώτης, Χατζησεβαστός, Λαμάϊ, Χαντακάρος (76’ Πόγιας), Παντελής, Γεωργάκος (85’ Β. Πης), Χατζηαντωνίου, Ι. Πης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments