«Ήρθε η ώρα να ζητήσουν συγγνώμη από τον Τζόκοβιτς!»

0
Dodekanisos

Πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από τον Τζόκοβιτς! Αυτό επεσήμανε με τοποθέτηση που έκανε ο πρώην αρχηγός της ομάδας κρίκετ της Αγγλίας και νυν σχολιαστής Κέβιν Πίτερσεν. Προέτρεψε τους επικριτές του Σέρβου άσσου και την προηγούμενη κυβέρνηση της Αυστραλίας να πουν συγγνώμη για την σκληρή στάση που κράτησαν απέναντι του επειδή είχε αρνηθεί να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Τα σχόλια του Pietersen έγιναν αφότου η φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca ανακοίνωσε την παγκόσμια απόσυρση του εμβολίου της.

«Ήρθε η ώρα για κάθε άτομο που επέκρινε τον Τζόκοβιτς και η Αυστραλιανή κυβέρνηση να ζητήσουν συγγνώμη από τον Τζόκοβιτς τώρα. Νομίζω ότι θα ταίριαζε αυτό καθώς πέρασε την ΚΟΛΑΣΗ!», ανέφερε με ανάρτηση του στα social media.

Ο ίδιος υπενθύμισε πώς ο 24 φορές πρωταθλητής Grand Slam απελάθηκε από την Αυστραλία αφού έφτασε στη Μελβούρνη για να αγωνιστεί στο Australian Open το 2022 επειδή δεν είχε εμβολιαστεί κατά του ιού. Ο Τζόκοβιτς έδωσε δικαστική μάχη στη Μελβούρνη, αλλά δεν του επετράπη να μείνει στη χώρα και να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο πρώτο τουρνουά Grand Slam της σεζόν. Επιπρόσθετα είχε λάβει 3ετή απαγόρευση βίζας από την τότε Αυστραλιανή κυβέρνηση η οποία ωστόσο ανακλήθηκε το 2023 υπό τη νέα κυβέρνηση και ο Σέρβος κέρδισε το Australian Open πέρυσι.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τζόκοβιτς είχε δηλώσει ότι δεν είναι κατά των εμβολίων, αλλά ότι θέλει να έχει την ελευθερία να επιλέγει τι βάζει στο σώμα του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments