Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Περίπατος των Αγίων Θεοδώρων

Περίπατος των Αγίων Θεοδώρων

1
rodion agioi
Dodekanisos

Άνετη νίκη πέτυχαν οι Άγιοι Θεόδωροι. Η ομάδα του Αρχαγγέλου κέρδισε με 84 – 43 το Ροδίων Άθλησις και πρόσθεσε ένα εύκολο ροζ φύλλο αγώνα στο ενεργητικό της. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία ιδιαίτερη κριτική μιας και η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Η ομάδα του Ροδίων μπόρεσε να είναι κάπως πιο ανταγωνιστική μέχρι το 13’ όπου το σκορ ήταν 21 – 26. Από εκεί και πέρα όμως οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και εκτόξευσαν την διαφορά στα ύψη. Εντύπωση πάντως προκάλεσε ο προπονητής των «πορτοκαλί» Χρήστος Μπίλιας ο οποίος στο 34’ και ενώ το σκορ ήταν 74 – 40 πήρε ταϊμ άουτ, κάτι που σχολιάστηκε δυσμενώς από πολλούς παρευρισκόμενους στο κλειστό του Ροδίων Παιδεία.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 12 – 20, 37 – 44, 37 – 65, 43 – 84
Διαιτήτευσαν οι κ. Νικηφορίδης και Μητσού
ΡΟΔΙΩΝ (Φραγκεσκάκης): Πλατής 7, Χατζηφούντας 4, Τζιτζικώστας 2, Καζουλλάκης 4, Καταβαίνης 19, Κιουρτ 4, Γιακουμάκης, Γαβαλάς, Μητσού 3 (1), Χατζηαντωνίου, Μανέττας
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ (Μπίλιας): Μαύρος 4, Μπιλλιάς 4, Κανύχης 8, Νικήτας, Βλαχοδήμος 4, Αυγενικού 14 (2), Μητσού 4, Σκορδάλης 13 (1), Κούρος 11, Εκινέ 22 (3)

Γιάννης Αρφαράς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
giorgos13
giorgos13
8 years ago

ειναι εντελως αντισυναδελφικο να παιρνεις ταιμ αουτ εξι λεπτα πριν τη ληξη ενος αγωνα που ειναι στους 34 ποντους,κ. Αρφαρα μονο εσεις το σχολιασατε.αλλα θα πρεπει και οι υπευθηνοι της ομαδας να βαλουν στη θεση τους τον ΄΄προπονητη΄΄ τους που παρεπιπτωντος ΔΕΝ εχει καρτα προπονητη και δεν μπορει να βγαλει αυτη την καρτα ετσι κι αλλιως…αμοιρο μπασκετακι…….