Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Φιλανθρωπικό τουρνουά στο ΡΟΑ

Φιλανθρωπικό τουρνουά στο ΡΟΑ

0
roa ekso
Dodekanisos

Ένα πολύ όμορφο φιλανθρωπικό τουρνουά τένις διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης. Με σύμμαχο τον πολύ καιρό διοργανώθηκε ένα πολύ όμορφο τουρνουά για ενήλικες αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι χωρίστηκαν σε τρεις κατηγορίες, ανάλογα με το επίπεδο και τον χρόνο ενασχόλησης τους με το άθλημα. Υπεύθυνοι προπονητές ήταν οι Παναγιώτης Θεοχαράτος, Κίμωνας Πουζουκάκης, Σταυρούλα Γεννημανώλη, Ελισάβετ Χαντζή και Σοφία Ζέρβα.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε άλλο ένα event στα χωμάτινα γήπεδα, όπου οι πιο έμπειροι αθλητές , φίλοι από άλλους ομίλους και μικροί και μεγάλοι που ήθελαν να προσφέρουν γέμισαν τα γήπεδα του ΡΟΑ για παραπάνω από 6 ώρες.
Σκοπός του συγκεκριμένου τουρνουά ήταν η συλλογή κάποιου ποσού προκειμένου να δοθεί σε αθλητή ΑΜΕΑ προκειμένου να συνεχίσει να κυνηγάει το όνειρο του . Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και η ευαισθησία του κόσμου ακόμα και αυτές τις ημέρες της έντονης κρίσης υπερτέρησε της ατομικότητας και της αδιαφορίας. Στις τρεις κατηγορίες τα αποτελέσματα ήταν:
Group c
1. Καράγιαννη
2. Χατζηκωνσταντινου
3. Λουζη
3. Τσιοκανου
Group b
1. Σουλαριδης
2. Πεταυρακης
3. Κυπραιος
3. Βισβικης
Group a
1. Παναγοπουλος
2. Καμπολη
3. Αγιακατσικα
4. Παππου
Στα αντίστοιχα consolation ταμπλό τα αποτελέσματα ήταν :
Group c
1. Μπικακη
2. Αντωνιαδη
3. Παλαιου
Group b
1. Καβουκλης
2. Διακοσταυριανος
3. Κρητικάκη
3. Μιγκος
Group a
1. Αγγελης
2. Ευθυμιου
3. Πέρου
3. Παλιούρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments