Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Οβελίας για όλα τα βαλάντια στη Ρόδο

Οβελίας για όλα τα βαλάντια στη Ρόδο

0
Dodekanisos

Επάρκεια αγαθών στην αγορά

Επάρκεια αγαθών σε ανταγωνιστικές τιμές για όλα τα βαλάντια, υπάρχει στην αγορά της Ρόδου, όσον αφορά το πασχαλινό τραπέζι, για το οποίο έχουν ξεκινήσει από χθες τις αγορές τους οι νοικοκυρές.

Η κίνηση όπως μας λένε οι επιχειρηματίες του κλάδου, αναμένεται να κορυφωθεί σταδιακά μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς τις πρώτες μέρες οι καταναλωτές κάνουν έρευνα αγοράς.

Αρνιά και κατσίκια από Ρόδο, Σύμη και Λέρο είναι αυτά που βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων με τις τιμές τους να ξεκινούν από πέντε ευρώ και να μην υπερβαίνουν τα οχτώ ευρώ.

Φέτος κρεοπωλεία και σούπερ μάρκετ έχουν προχωρήσει σε μεγάλες προσφορές, προκειμένου να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες, οι οποίοι πλέον αγοράζουν τα ψώνια τους ακόμη και τα τρόφιμα, συγκρίνοντας τιμές και προτιμώντας τις χαμηλότερες.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι πωλούνται 30 αυγά Ρόδου προς 3,5 ευρώ, συσκευασία με 24 μικρές μπύρες  με 10 ευρώ , ενώ χαμηλές είναι οι τιμές και στα τσουρέκια, τα κουλουράκια και γενικά όλα τα πασχαλινά αρτοσκευάσματα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments