Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Πολιάς: «Οι Ροδίτες αγκάλιασαν τον μαραθώνιο»!

Πολιάς: «Οι Ροδίτες αγκάλιασαν τον μαραθώνιο»!

0
Dodekanisos

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το πως κύλισε οργανωτικά ο 4ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου, έμεινε ο Τεχνικός Διευθυντής του, Νίκος Πολιάς.

Με τεράστια εμπειρία στη διοργάνωση παρόμοιων αγώνων σε Ελλάδα και εξωτερικό, ο παλαιότερα πρωταθλητής μαραθωνοδρόμος μίλησε για «υψηλά στάνταρς», για «θετικότατα σχόλια» και για «τεράστια προοπτική».

Ο κ. Πολιάς, συγκεκριμένα, τόνισε:
«Οργανωτικά κυμανθήκαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Τα σχόλια πολλών αθλητών, φίλων, γνωστών, αλλά και μη, ήταν πάρα πολύ θετικά. Η «καθαρή» διαδρομή, οι σταθμοί τροφοδοσίας, ο προγραμματισμός ακόμη και λεπτομερειών, δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Ο ενθουσιασμός των εθελοντών, οργανωμένων ομαδικά και μεμονωμένων, έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Υπήρχε τρομερή ζωντάνια, παλμός παντού, χαρά, χαμόγελα, πειράγματα! Στοιχεία που απέδειξαν ότι ήταν μια πολύ όμορφη και αξέχαστη αθλητική γιορτή. Η Ρόδος κέρδισε και πάλι μέσα από το δρομικό κίνημα. Ακούστηκε και σε όλη την Ελλάδα, όπως και στο εξωτερικό.

Όλα πήγαν καλά και οφείλεται στην συλλογική δουλειά. Νομίζω ότι βάλαμε τις βάσεις για μεγαλύτερα πράγματα, όπως να ενισχύσουμε την προσπάθεια, να φέρουμε περισσότερους αθλητές από το εξωτερικό. Ευχαριστώ την Τροχαία Ρόδου για την εξαιρετική δουλειά της. Τους καταπληκτικούς εθελοντές. Την Οργανωτική Επιτροπή. Τους Φορείς που μας στήριξαν, όπως και όλο το προσωπικό-συνεργάτες. Τα ΜΜΕ της Ρόδου και την υπόλοιπη χώρα.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους Ροδίτες, αθλητές και μη, που αγκάλιασαν ζεστά τη δική τους γιορτή. Είμαι σίγουρος ότι το χάρηκαν και όσοι στήριξαν με τον οποιοδήποτε τρόπο τον Μαραθώνιο Δρόμο Ρόδου το 2017».

Χρυσός χορηγός του Mαραθωνίου Ρόδου, που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., καθώς και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, ήταν και φέτος η Adidas, μέσω του τοπικού της καταστήματος Adidas Rhodes, ενώ ο αγώνας των 5 χλμ είχε την χορηγία και τα χρώματα  του Ομίλου H Hotels.

Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών ήταν η Aegean Airlines και επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών η Blue Star Ferries. Χορηγός Φιλοξενίας της διοργάνωσης το ξενοδοχείο GRAND HOTEL MITSIS. Άλλοι

Χορηγοί του αγώνα ήταν, η Eurobank, τα Lindos Hotels, το Semiramis Hotel, o Αθλητικός Όμιλος του Ιδρύματος Εμμανουήλ και Μαίρης Σταματίου και ο ανανεωμένος χώρος του Συσσιτίου στην Παλιά Πόλη. Ακόμη, η Red Bull, το Best Western Plaza Hotel που έχει ταυτιστεί ως το κέντρο διανομής υλικού του Μαραθωνίου, το Ioannidis Group of Hotels, η ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου, το Garden of Panthenols και το Blue Bay Group of Hotels.

Το Mediterranean Hotel, το Marianna Palace Hotel, το Parthenon City Hotel, η Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, η Mid Εast travel, το πρακτορείο GEM Travel, το Destination One, το Takis Taste και η Peugeot  του κ. Παρασκευά.

Υποστηρικτές, ήταν: Pellos Travel,  Drive Rent a Car, Ronda Cafe, Memphis bbq Grill, Gran café, οινοποιία Τατάκης, dj κ. Τάσος Γιασιράνης, η high 5 gel, τα Super Market Ιωάννης Πάππου και Ιάκωβος Κοζάς, η Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ κ ΣΙΑ-CLEAN AND PAPER, αλλά και η Δωδεκάνησος Seaways.

Xoρηγός επικοινωνίας ήταν τα αθλητικά κανάλια Novasports, Media Partner είναι η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα, Innews.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments