Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες!

Όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες!

0
Dodekanisos

Γράφει ο Πάνος Καμουτσής

Σε ένα άρθρο μου πριν μερικές μέρες αναφέρθηκα και στους ξενοδόχους. Τους είχα παραινέσει να μην βάζουν την κοινωνία απέναντι τους και να μην της ρίχνουν την ευθύνη γιατί μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να έχει.

Δυστυχώς αντί να έρθουν πιο κοντά στην κοινωνία που έχει ανάγκη να είναι ενωμένη πιο πολύ από ποτέ, φαίνεται να τηρούν σκληρότερη στάση και να απειλούν με μηνύσεις όποιον αγανακτεί με τα… αυτονόητα!

Κανονικά θα έπρεπε να είναι μπροστάρηδες στην ανάδειξη αλλά και στην επίλυση προβλημάτων που κάνουν κακό στον ήδη πληγωμένο τουρισμού μας. Θα έπρεπε να ασχολούνται με τα αίτια που προκαλούν την κακή εικόνα και όχι με εκείνους που αγανακτούν και αισθάνονται, πολλές φορές με έντονο τρόπο, ότι πρέπει να κάνουν κάτι. Κανονικά η Ρόδος, με δήμαρχο γέννημα θρέμμα στον τουρισμό, δεν θα έπρεπε να παρουσιάζει τέτοια εικόνα, αντιθέτως θα έπρεπε να είναι πιο εύκολο από ποτέ να στηριχτεί ο τουρισμός.

Το γράφω λοιπών ξανά. Σταματήστε να σπέρνεται ανέμους γιατί θα θερίσετε θύελλα αντιδράσεων και απαξίωσης. Ελάτε κοντά στην κοινωνία γιατί είστε πολύ σημαντικό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας και πρέπει να συμβάλετε στην κοινωνική συνοχή και όχι στον διχασμό!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments