Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ολοκληρώθηκε το τουρνουά στο Μαρμαρίς

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά στο Μαρμαρίς

0
1
Dodekanisos

Με τη συμμετοχή και του Κλεάνθη Παραδεισίου, πραγματοποιήθηκε στο Μαρμαρίς της Τουρκίας το τουρνουά βετεράνων που διοργάνωσε ο σύλλογος της περιοχής. Συμμετείχαν επίσης οι ομάδες Datca και Mugla .Ο Κλεάνθης πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε διεθνές τουρνουά και μάλιστα χωρίς ανάλογη εμπειρία τέτοιων αγώνων εν αντιθέσει με τις αντίπαλες ομάδες οι οποίες συμμετάσχουν σε τέτοια τουρνουά εδώ και τρία χρονιά. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του Marmaris που στον τελικό μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα νίκησε με 3-2 σετ την ομάδα της Datsa . Ο σύλλογος του Παραδεισίου, ηττήθηκε με 3-0 σετ από την ομάδα του Marmaris τα σετ 25-17 , 25-16 , 25-17 και στη συνέχεια έχασε στον «μικρό» τελικό με 1-3 σετ από την ομάδα των Μugla 25-20 , 15-25 , 16-25 ,20-25
Στην αποστολή του ροδίτικου συλλόγου συμμετείχαν οι ακόλουθοι:
Προπονητής: Χατζησάββας Εμμανουήλ
Βοηθός προπονητή: Σταυριάνος Νικόλαος
Παίκτες
Πασαδόροι: Καρανίκης Σύλλας , Χίου Ανδρές
Διαγώνιοι: Παπακώνσταντινου Λοιζος , Ζερβός Μιχάηλ
Κεντρικός: Χατζηδιάκος Κυριάκος ,
Ακραίοι: Μανής Αλέξης , Περάκης Άκης
Λίμπερο: Μαστρογιαννάκης Στέργος
-Την αποστολή συνόδευσε ο πρόεδρος του συλλόγου Παπακωνσταντίνου Εμμανουήλ και από το τμήμα του Βόλεϊ ο Νικόλαος Πότσου.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κλεάνθης, μεταξύ άλλων αναφέςρει και τα εξής:
«Ιδιαίτερη μνεία και αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στην ακούραστη συνοδό και διοργανώτρια της αποστολής MPAITZE SELLAVTZI η οποία ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μας .Την ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς . Άξιο αναφοράς όμως για όλους εμάς είναι ο τρόπος διοργάνωσης και φιλοξενίας μας σε αυτό το τουρνουά
Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η παρουσία μας εκεί.
Η υποδοχή που μας επιφύλαξαν οι οικοδεσπότες μας , ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με την άφιξη στο λιμάνι δυο από τους διοργανωτές μας περίμεναν να μας υποδεχθούν , είχαν φροντίσει για την μετάβαση μας σε πολυτελές ξενοδοχείο και είχαν οργανώσει άρτια την διαμονή μας .
Από την πρώτη στιγμή νιώσαμε τόσο οικείοι με αυτούς τους ανθρώπου λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Το πρόγραμμα τόσο το αγωνιστικό όσο και το επιμέρους δεν είχε την παραμικρή απόκλιση. Η διοργάνωση προς τιμή μας ενός dinner gala με την παρουσία του Δημάρχου και αντιδημάρχων , του υπεύθυνου Περιφερειάρχη τουρισμού και αθλητισμού της Περιφέρειας καθώς και άλλων φορέων , με την ανταλλαγή αναμνηστικών μεταξύ μας ήταν το αποκορύφωμα τις φιλοξενίας .
Αστείρευτος ενθουσιασμός καλοσύνη και φιλική διάθεση , σε συνδυασμό με την αξιοθαύμαστη φιλοξενία και διοργάνωση μας δημιουργούν τεράστιο προβληματισμό και συνάμα μεγάλη υποχρέωση στην προσπάθεια που κάνουμε να διοργανώσουμε το δικό μας τουρνουά στην μνήμη Μανώλη Πότσου , όπου θα τους φιλοξενήσουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια θέρμη . Θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα μας και εδώ θα χρειαστούμε την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση της Περιφέρειας και του Δήμου ώστε να προσθέσουμε και εμείς ένα λιθάρι σε αυτό που λέμε καλή γειτονιά και φιλία μεταξύ των λαών μας και να προβάλουμε το νησί και την χωρά μας στο εξωτερικό . Η χώρα μας και ιδιαιτέρα η Ρόδος έχει παράδοση σε μεγάλες και μικρές διοργάνωσης και πρέπει να το αποδείξουμε ξανά . Τους ευχαριστούμε θερμά .
Υπεύθυνος τύπου Βετεράνων
Καρανίκης Λουκάς».
 {yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2014_2015/volei/marmaris_volei/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments