Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Ιάλυσος και Ρόδος οι καλύτεροι!»

«Ιάλυσος και Ρόδος οι καλύτεροι!»

1
maliakas nikitas
Dodekanisos

Την άποψη πως οι δυο καλύτερες ομάδες του τοπικού μας πρωταθλήματος ήταν ο Ιάλυσος και η Ρόδος εξέφρασε με δηλώσεις του στην εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη στον ραδιοφωνικό σταθμό TOP FM ο Νικήτας Μαλλιάκας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, μεταξύ άλλων επεσήμανε πως «στο αυριανό παιχνίδι που είναι τελικός παίζουν οι δυο καλύτερες φετινές ομάδες» και πρόσθεσε και τα εξής:
«Νομίζω ότι η βαθμολογία των play off λέει την αλήθεια. Εμείς και η Ρόδος ήμασταν οι καλύτεροι και δίκαια παίζουμε τον τίτλο. Πιστεύω ότι αύριο αυτός που θα πάρει το πρωτάθλημα θα είναι δίκαια πρωταθλητής. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως για το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο θα είναι πολύ σημαντικό, αυτός που θα κερδίσει να μπορέσει να αλλάξει και κατηγορία και να παίξει στην Γ’ Εθνική. Για τον λόγο αυτό, όλοι μας θα πρέπει να στηρίξουμε τον πρωταθλητή μας, όποιος και αν είναι αυτός».
Ο Νικήτας Μαλλιάκας είπε ακόμα και τα εξής:
«Ξεκινήσαμε άσχημα τα play off έχοντας μάλιστα και μηδέν βαθμούς. Όμως ο Ιάλυσος έχει φτιαχτεί για να μπορεί να τα καταφέρει και στα δύσκολα και αυτό ακριβώς έγινε. Καλύψαμε τη διαφορά και είμαστε πρώτοι μαζί με τη Ρόδο. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα γιατί μας βολεύει και η ισοπαλία όμως εμείς πάντα παίζουμε για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε βέβαια και στο αυριανό παιχνίδι».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
semifin
semifin
9 years ago

klasikos gleiftis,opou fysaei o anemos.