Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Όλη η χρονιά με τον Εθνικό!

Όλη η χρονιά με τον Εθνικό!

0
Dodekanisos

Όλη τη χρονιά στο παιχνίδι με τον Εθνικό καλείται να παίξει η Ρόδος. Την τελευταία αγωνιστική, οι «πράσινοι» υποδέχονται τους Πειραιώτες στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας και για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους θα πρέπει να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό για τα «ελάφια».

Η Ρόδος θα μπορούσε να είχε εξασφαλίσει την παραμονή της και μαθηματικά από σήμερα, αν δεν γνώριζε την ήττα στις καθυστερήσεις από τον Ιωνικό από τα έντεκα βήματα (1 – 0). Στο παιχνίδι αυτό, η ομάδα του Τίμου Καβακά κρατούσε τον βαθμό μέχρι και το τέλος, ωστόσο μια απόφαση του διαιτητή λίγο πριν από το φινάλε την καταδίκασε σε ήττα.

Η ροδίτικη ομάδα, δεν άξιζε την ήττα στη Νίκαια καθώς δεν απειλήθηκε από τους αντιπάλους της σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Κλείνοντας σωστά τους διαδρόμους προς την εστία της και παρά το ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 34’ (με αποβολή σκάνδαλο του Μπούτερ), η ομάδα του νησιού μας άξιζε σαφώς καλύτερης τύχης στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στις καθυστερήσεις, σε μια διεκδίκηση της μπάλας του Κουρούπη με τον Χαλκιά, ο παίκτης του Ιωνικού έπεσε στο έδαφος και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Χατζησάββας κάνοντας το 1 – 0. Στα λεπτά που απέμειναν μέχρι και το φινάλε, η Ρόδος δεν μπόρεσε να «απαντήσει».

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Γιαταγανάκης, Δημακάκος, Παντελίδης, Κορνέζος, Αλεξίου, Πογκοσιάν (63’ Βολονάκης), Γεωργόπουλος (73’ Όλα), Χατζησάββας, Χαλκιάς, Νικολέττος
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Παναγόπουλος, Μκρτσιάν, Αποστόλου, Λένγκα, Κουρούπης, Ιμεραλιλάϊ Πότσι, Πινδώνης, Αυγενικού, Λέκκας (92΄ Δημητριάδης), Μπούτερ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments