Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Γκολ και θέαμα στην Κέφαλο

Γκολ και θέαμα στην Κέφαλο

0
Dodekanisos

Μπορεί η αναμέτρηση, στο γήπεδο Κεφάλου, ανάμεσα στον Νικαγόρα και τον ΑΕΡΑ να ήταν αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, ωστόσο οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά και πρόσφεραν ωραίο θέαμα με γκολ στους φιλάθλους, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν  τελικά την νίκη και με σκορ 3-2.

Το σκορ άνοιξε νωρίς(0-1), μόλις στο 12΄, όταν στο σουτ του Λυριστή η μπάλα χτύπησε πρώτα στο δεξί κάθετο και μετά κατέληξε στα δίχτυα.Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50, ο Νικαγόρας ισοφάρισε σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κρεμμύδα. Η απάντηση του ΑΕΡΑ ήρθε στο 66΄ με δυνατό σουτ του Πλύγκου, 1-2. Οι φιλοξενούμενοι στο 69΄ κέρδισαν πέναλτι με τον Λυριστή που ανατράπηκε από τον Φούσκα, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο παθών και πέτυχε το 1-3. Στο 83΄ ο Φούσκας με κοντινό πλασέ μείωσε σε 2-3 αλλά μέχρι το τέλος του αγώνα καμία ομάδα δεν μπόρεσε να βρει ξανά στόχο.

Διαιτησία Παρχαρίδης-Αλέκος-Δημόπουλος

ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ: Πέρος, Δρόσος (57’ Σεβαστάκης), Φούσκας, Κοκκαλάκης Μ. (37’ λ.τ Ζερβός Ν.), Διακογιάννης Λ., Παπαβασιλείου, Στρατής, Ατσαλάκης, Μπίλλης Μ. (46’ Διακογιάννης Α.), Κρεμμύδας, Μπίλλης Χ. (58’ Κουζούκας).

ΑΕΡΑ: Κοντογεωργάκης,  Μαλλιάκας, Δανάς, Κωνσταντινίδης, Πλύγκος, Τσούλλος (72’ Μίγκλης), Στελλάς (84’ λ.τ Δαρζέντας), Λόης, Λυριστής, Νικολής, Καλογήρου(46’ Χάλαρης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments