Αρχική Αθλητικά νέα Και μαθηματικά πρωταθλητής

Και μαθηματικά πρωταθλητής

0
Dodekanisos

Μετά την νίκη του επί της Αδελφοσύνης με 4-3 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, ο Αστέρας Μασσάρων στέφεται πρωταθλητής στον δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος της  Β΄ κατηγορίας.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Χατζηομέρ Ταμπάκ, που διετέλεσε προπονητής της Αδελφοσύνης, ενώ οι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με μαύρο περιβραχιόνιο.

Οι φιλοξενούμενοι με πολλές δυνάμεις ξεκίνησαν το παιχνίδι και στο  12΄αιφνιδίασαν τον αντίπαλο τους καθώς πέτυχαν το 0-1 με άψογο πλασέ του Συμεωνίδη.

Στην συνέχεια προσπάθησαν να τελειώσουν το παιχνίδι νωρίς και πιέζοντας τους γηπεδούχους κατάφεραν στο 20΄ να διπλασιάσουν(0-2) τα τέρματα τους με πολύ ωραία ατομική ενέργεια  και πλασέ του Κοτσίκου. Η Αδελφοσύνη κατάφερε να ισορροπήσει το ματς και έφτασε κοντά στην μείωση του σκορ, όμως οι τελικές ενέργειες δεν βρήκαν στόχο. Αντίθετα ο Αστέρας, μετά από συνεχόμενα λάθη των γηπεδούχων έκανε το 0-3 στο 31΄με πλασέ του Αλιάι που βρέθηκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Σάββα  Σταυρίδη έφτασαν πολύ κοντά στο 1-4, όμως το πλασέ του Συμεωνίδη στο 47΄, από καλή θέση, σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Μετά από δύο λεπτά(49΄), ο Κ. Παπαδόπουλος με καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 1-3.

Οι παίκτες του Ηλία Λοϊζου ανέκτησαν τις ελπίδες τους για κάτι διαφορετικό, όμως στο 55΄ ο Αλιάι με πλασέ σε κενή εστία πλάσαρε και πέτυχε το 1-4. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και έψαχναν την ανατροπή, βελτίωσαν τις μεταβιβάσεις τους και έγιναν πιο επικίνδυνοι. Στο 72΄ ο Κ. Παπαδόπουλος με κοντινό πλασέ μείωσε σε 2-4 και μετά από έξι λεπτά(78΄) ο νεαρός Λυκοπάντης με ωραία κεφαλιά πέτυχε το 3-4  που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι ο Κ. Παπαδόπουλος στο 92΄ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 4-4.

Διαιτησία  Παπαγιαννίδης-Σαρρής-Δημητριάδης

ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ:Σκαρπέτης, Ζαμαντάκης, Γουλίτσας(72΄Ντουμάζιος), Ζαράρης, Λιούρας, Τσιριγώτης, Αϊντενίζ, Αποστολόπουλος(75΄λ.τ. Λυκοπάντης), Παπαδόπουλος Μιχ., Καϊμαξής(82΄Εμίρογλου), Παπαδόπουλος Κ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΑΡΩΝ: Μαρίνοφ, Πέθακας(58΄Χατζημανώλης), Πονιάς, Ζωάννου, Συμεωνίδης, Στογιανόφσκι, Δημητριάδης, Κοτσίκος, Σώτας(85΄Φωτάρας), Χρυσαφίνης, Αλιάι(92΄Δεβανάκης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments