«Οι σοσιαλιστές προωθούν …τον έλεγχο του πληθυσμού»

0
Dodekanisos

Σφοδρή επίθεση στις Δυτικές κυβερνήσεις αλλά και στα κέντρα αποφάσεων που βρίσκονται από πίσω και μάλιστα μέσα από το Φόρουμ του Νταβός εξαπέλυσε ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέ Μιλέι! Σε μια παθιασμένη και φλογερή ομιλία είπε πράγματα τα οποία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και σχολιάζονται ποικιλοτρόπως. Συγκεκριμένα, τόνισε και τα εξής:

«Σήμερα είμαι εδώ για να σας πω ότι ο Δυτικός Κόσμος κινδυνεύει, και κινδυνεύει, επειδή αυτοί που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται τις αξίες της Δύσης, συνυπάρχουν από ένα όραμα για τον κόσμο που… οδηγεί στον σοσιαλισμό και ως εκ τούτου στη φτώχεια», δήλωσε στην αρχή της ομιλίας του. Ο Μιλέι περιέγραψε πώς οι σοσιαλιστές απομακρύνθηκαν από την ταξική πάλη και αντ’ αυτού εφάρμοσαν τις μαρξιστικές ιδέες σε άλλους τομείς της ζωής.

«Σήμερα τα κράτη δεν χρειάζεται να ελέγχουν τα μέσα παραγωγής για να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής των ατόμων. Με εργαλεία όπως η εκτύπωση χρημάτων, το χρέος, οι επιδοτήσεις, ο έλεγχος των επιτοκίων, οι έλεγχοι των τιμών και οι κανονισμοί για τη διόρθωση της λεγόμενης αποτυχίας της αγοράς, μπορούν να ελέγξουν τις ζωές και τις τύχες εκατομμυρίων ατόμων».

«Μια άλλη σύγκρουση που παρουσιάζουν οι σοσιαλιστές είναι αυτή των ανθρώπων ενάντια στη φύση, ισχυριζόμενοι ότι εμείς οι άνθρωποι βλάπτουμε τον πλανήτη που πρέπει να προστατεύεται με κάθε κόστος, ακόμη και φθάνοντας στο σημείο να υποστηρίζεται ο μηχανισμός ελέγχου του πληθυσμού και η αιματηρή έκτρωση».

«Δυστυχώς, αυτές οι επιβλαβείς ιδέες έχουν πάρει ένα προπύργιο στην κοινωνία μας. Οι νεομαρξιστές κατάφεραν να συλλάβουν την κοινή λογική του δυτικού κόσμου, και αυτό το πέτυχαν με την οικειοποίηση των μέσων ενημέρωσης, του πολιτισμού, των πανεπιστημίων, αλλά και των διεθνών οργανισμών». Η τελευταία περίπτωση είναι η πιο σοβαρή πιθανώς επειδή πρόκειται για θεσμούς που έχουν τεράστια επιρροή στις πολιτικές και οικονομικές αποφάσεις των χωρών που απαρτίζουν τους πολυμερείς οργανισμούς».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments