“Οι σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας θα αποκατασταθούν!”

0
Dodekanisos

Την πεποίθηση ότι οι σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα θα αναζωογονηθούν εξέφρασε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο ίδιος τόνισε ότι η καλή ιστορία των δεσμών που απολάμβαναν στο παρελθόν η Ρωσία και η Ελλάδα θα καταστήσει δυνατή την αναζωογόνηση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Οι δηλώσεις του έγιναν υποδεχόμενος στο Κρεμλίνο τη νέα Ελληνίδα πρέσβη, Αικατερίνη Ξαγοράρη.

 «Δεν μπορεί παρά να ανησυχεί κανείς για την τρέχουσα κατάσταση στις διμερείς υποθέσεις. Εξακολουθούμε να ελπίζουμε ότι οι παραδοσιακοί δεσμοί πνευματικής εγγύτητας, αμοιβαίας συμπάθειας και σεβασμού του ρωσικού και του ελληνικού λαού θα βοηθήσουν τελικά στην αναζωογόνηση της αμοιβαία επωφελούς εταιρικής σχέσης μεταξύ των χωρών μας καθώς και στην κανονική επιχειρηματικότητα σχέσεις», είπε ο Ρώσος ηγέτης.

Για περισσότερους από δύο αιώνες, η Ρωσία και η Ελλάδα έχουν καταφέρει να συνάψουν μια εποικοδομητική και φιλική σχέση σύνεργασίας, γεγονός που τις βοήθησε να επιτύχουν από κοινού καλά αποτελέσματα στην οικονομική διμερή συνεργασία και στις σχέσεις των δύο κοινωνιών».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments