“Θέλουμε να ελευθερώσουμε την Ευρώπη από τον Σόρος και τους τραπεζίτες!”

0
Dodekanisos

Ο Ματέο Σαλβίνι, ηγέτης του ιταλικού κυβερνώντος κόμματος Λέγκα, ανακοίνωσε σε συνεδρίαση των δεξιών κομμάτων στη Φλωρεντία ότι οι Βρυξέλλες θα απελευθερωθούν από τους σοσιαλιστές και τον Τζορτζ Σόρος στις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 2024.

«Έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό όραμα από την Ευρώπη της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, της Κριστίν Λαγκάρντ, του Τζορτζ Σόρος και των τραπεζιτών. Όπως ο Δαβίδ νίκησε τον φαινομενικά ανίκητο Γολιάθ, άνδρες και γυναίκες, οπλισμένοι με κοινή λογική, θάρρος και πίστη θα νικήσουν τον γίγαντα που είναι ο νούμερο ένα εχθρός της Ευρώπης», είπε ο Σαλβίνι σε δηλώσεις που έκανε.

Ο συνασπισμός των δεξιών κομμάτων, Ελεύθερη Ευρώπη, ξεκίνησε και επίσημα την εκστρατεία του για τις ευρωεκλογές του επόμενου έτους. Ο Σαλβίνι είπε ότι «για πρώτη φορά στην ιστορία των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων, οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του 2024 θα δώσουν μια ευκαιρία στο ενωμένο και αποφασιστικό δικαίωμα να απελευθερωθούν οι Βρυξέλλες από την πολιτική πλειοψηφία που μέχρι τώρα τις είχε παράνομα καταλάβει». Είπε ότι από το επόμενο έτος, τα θεσμικά όργανα της ΕΕ θα πρέπει να αντιπροσωπεύουν μια διαφορετική Ευρώπη «χωρίς σοσιαλιστική ηγεσία και με μια δεξιά Ευρώπη όπως αυτή που ηγείται της κυβέρνησης στη Ρώμη».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments