Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Αήττητες οι γυναίκες, ήττα για τις νεάνιδες

Αήττητες οι γυναίκες, ήττα για τις νεάνιδες

0
Dodekanisos

Αήττητες παρέμειναν οι γυναίκες της Τελχινίδας αφού στο ντέρμπι κορυφής με το Ροδίων άθλησις επικράτησαν με 3-0 σετ. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο Βενετόκλειο με τις γηπεδούχες να είναι καλύτερες και να μη δυσκολεύονται, με εξαίρεση το 1ο σετ, να κάνουν το 4 στα 4 στο φετινό πρωτάθλημα.

ΡΣΦΠ Τελχινίς-Ροδίων άθλησις 3-0 σετ σε 74΄(25-22 σε 29΄,25-12 σε 25΄ και 25-13 σε 20΄)
Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Γκιουλ Μπεκίρογλου, Παρασκευή Τσιλιμίγκα, Μίρκα Στρατάκη, Κριστιάνα Ζντράβα, Ευρυδίκη Μαθιουδάκη, Ειρήνη Σφυρίου, Φαμπιόλα Τερζίου, Πάολα Σουσάρι, Μιχαέλα Ευσταθίου, Ηλέκτρα Σκαρτσίλη, Σταυρούλα Μαργαρίτη, Χρυσή Παρίση (λ) και Ραφαηλία Κουφομανώλη (λ)
Ροδίων άθλησις: (Νίκος Μακρής) Γενημανώλη, Σουλτάνη, Καλημεράκη, Καστανιώτη, Νουρεδίν, Μαλλέ, Αμορανίτη Ε., Κιόρρι, Παχη, Κρόκου, Ευθυμίου, Μαύρου, Πορτοκαλίδου (λ) και Αμορανίτη Ν. (λ)

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Νίκος Χατζησταυρίδης, η Μαίρη Παπαδούλη και η Ανθή Γκίκα.
Στο τελευταίο ματς πριν το final-4 των νεανίδων η Τελχινίδα ηττήθηκε και στο Βενετόκλειο από το Ροδίων άθλησις. Οι φιλοξενούμενες και σε αυτό το ματς έδειξαν πιο έτοιμες και δίκαια θεωρούνται το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

ΡΣΦΠ Τελχινίς-Ροδίων άθλησις 0-3 σετ σε 86΄(14-25 σε 22΄,22-25 σε 27΄και 23-25 σε 37΄)
Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς, Κέλυ Δαουτοπούλου) Κάλλια Θαρρενάκη (λ), Γκιούλ Μπεκίρογλου, Ιωάννα Χατζηδάκη, Παρασκευή Τσιλιμίγκα, Χρυσή Παρίση, Ηλέκτρα Σκαρτσίλη, Κριστιάνα Ζντραβα, Μιχαέλα Ευσταθίου, Κωνσταντίνα Αγγελίτση, Ευρυδίκη Μαθιουδάκη, Δέσποινα Βαλταδώρου, Δέσποινα Μαστόρου (λ), Ροδίτη Αγάπη και Φωτεινή Γενναιοπούλου.
Ροδίων άθλησις: (Νίκος Μακρής) Γεννημανώλη, Τζατζάκη (λ), Θεοδωρίδου, Κρόκου Ι, Καλημεράκη, Κουμάρου, Χαμίτ (λ), Μαύρου Η, Μαχραμά, Μαύρου Δ, Κρόκου Κ, Λυκοπάντη, Ευθυμίου και Μαλλέ.

Διαιτητές του αγώνα ήταν η Μαίρη Παπαδούλη και ο Νίκος Χατζησταυρίδης.
Στο final-4 που έχει προγραμματιστεί για 16 και 17 Δεκεμβρίου, στους ημιτελικούς τα ζευγάρια θα είναι Ροδίων άθλησις-Διαγόρας και Τελχινίς-Φοίνικας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments