“Οι μετανάστες σύντομα θα είναι πλειοψηφία στη Γερμανία!”

0
Dodekanisos

«Οι μετανάστες θα είναι σύντομα η πλειοψηφία στη Γερμανία», ισχυρίστηκε με συνέντευξη του σε Ουγγρική εφημερίδα ο πρώην επικεφαλής πολιτικός ανταποκριτής της Bild Ralf Schuler. O ίδιος επεσήμανε ότι οι μετανάστες έχουν από καιρό οικειοποιηθεί τη Γερμανία!

Ο πρώην πολιτικός ανταποκριτής της Bild είπε ότι ο πρώην εργοδότης του είχε υιοθετήσει μια «αρχική, φιλική προς τη μετανάστευση» στάση απέναντι στην εισροή νέων αφίξεων εκείνη την εποχή, αλλά έκτοτε είχε στραφεί προς μια «πιο ρεαλιστική προσέγγιση».
«Σήμερα, δύσκολα μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια μας στις συνέπειες των καθημερινών επιθέσεων, των βίαιων διαδηλώσεων και της παράνομης μετανάστευσης», πρόσθεσε.
Η γερμανική ταμπλόιντ εφημερίδα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις δημοσίευσε το μανιφέστο των μεταναστών 50 σημείων την περασμένη εβδομάδα, το οποίο ισχυρίστηκε ότι ήταν ένας οδηγός για να τηρήσουν οι νέοι αφίξεις στη Γερμανία. Η δημοσίευση προέτρεψε όποιον θεωρεί ότι το γερμανικό σύνταγμα ή το νομικό του σύστημα είναι μια συλλογή από μη δεσμευτικές συμβουλές να «φύγουν από τη Γερμανία όσο το δυνατόν γρηγορότερα» και κάλεσε τους νεοαφιχθέντες να μάθουν γερμανικά, επιμένοντας «μόνο αν μιλάμε την ίδια γλώσσα θα καταλαβαινόμαστε.”

Ο Schuler είπε ότι αν και το έγγραφο μπορεί να ήταν καλοπροαίρετο, απλώς δεν απορρέει από την πραγματικότητα, καθώς ο συνεχώς αυξανόμενος πληθυσμός μεταναστών της Γερμανίας ήταν ελεύθερος να εγκαταστήσει τη δική του κουλτούρα στη χώρα με μικρή αντίσταση. «Είναι μια μεγάλη δόση ψεμάτων», είπε ο Schuler. Ανέφερε τον τεράστιο αριθμό «μαχητών μουσουλμάνων που διασχίζουν το Βερολίνο κάθε χρόνο» ως παράδειγμα μουσουλμανικής αποσύνθεσης στη χώρα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments