“Με μυοκαρδιτιδα διαγνωστηκε ο παίκτης που κατέρρευσε στο γήπεδο”

0
Dodekanisos

Με μυοκαρδίτιδα διαγνώστηκε ο 34χρονος ποδοσφαιριστής της Ναϊμέγκεν Μπας Ντόστ. Ο παίκτης είχε καταρρεύσει πρόσφατα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας του με την Άλκμααρ. Ο παίκτης είναι δεδομένο ότι θα μείνει εκτός για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ ήταν τυχερός στην ατυχία του μιας και του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες. Ο ίδιος σε τοποθέτηση που έκανε ανέφερε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Οι εξετάσεις μου έδειξαν ότι έχω φλεγμονή του καρδιακού μυός, δηλαδή μυοκαρδίτιδα. Ένας καρδιακός μυς παθαίνει φλεγμονή για διάφορους λόγους και οι συνέπειες μπορεί να είναι πολύ σοβαρές. Εγώ ήμουν τυχερός που ανέκτησα τις αισθήσεις μου με επιτυχία στο γήπεδο. Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά πόσο ευγνώμων είμαι στους γιατρούς των δύο συλλόγων».

«Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες και μετά θα πάω σπίτι και θα πρέπει να ξεκουραστώ για να αναρρώσω πλήρως από αυτό. Προς το παρόν θα κάνω ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο και θα περάσω τον επόμενο χρόνο με την οικογένειά μου. Ελπίζω να το σεβαστούν όλοι».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments