“Ο Τραμπ δεν μπορεί να κατέχει δημόσιο αξίωμα, πρέπει να …εξαλειφθεί!”

0
Dodekanisos

Ο Δημοκρατικός βουλευτής Ντάνιελ Γκόλντμαν εξόργισε την αμερικανική κοινή γνώμη καλώντας τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να «εξαφανιστεί», σύμφωνα με το «Newsweek». Ο Goldman, εμφανιζόμενος στην εκπομπή της πρώην γραμματέως τύπου του Λευκού Οίκου του NBC, Jen Psacki, συζήτησε τη σύνδεση του Τραμπ με τις ταραχές της 6ης Ιανουαρίου 2021 στο Καπιτώλιο. Επεσήμανε ότι ο Τραμπ δεν πρέπει να είναι ποτέ ξανά στην εξουσία λόγω της άρνησης των εκλογικών αποτελεσμάτων του 2020, που οδήγησε σε προσπάθειες ακύρωσης των εκλογών, με αποκορύφωμα τις ταραχές της 6ης Ιανουαρίου. «Η ρητορική του γίνεται πραγματικά επικίνδυνη, όλο και πιο επικίνδυνη. Είδαμε τι συνέβη στις 6 Ιανουαρίου. Η εμπρηστική ρητορική του Τραμπ και οι ανακοινώσεις του είναι απίστευτα τρομακτικές για όποιον προσπαθεί να εργαστεί στην κυβέρνηση. Σε αυτό το σημείο είναι αναμφισβήτητο ότι αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί πλέον να κατέχει δημόσιο αξίωμα. Όχι μόνο δεν είναι ικανός. Είναι καταστροφικός για τη δημοκρατία μας και πρέπει να εξαλειφθεί», είπε ο Goldman.

Αργότερα βέβαια ζήτησε συγγνώμη για αυτή την παρατήρηση στο κοινωνικό δίκτυο Χ, τονίζοντας ότι δεν του ευχήθηκε κανένα κακό.
«Χθες στην τηλεόραση χρησιμοποίησα κατά λάθος τη λάθος λέξη για να εξηγήσω πόσο σημαντικό είναι για την Αμερική να μην γίνει ξανά πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ. Αν και πρέπει να ηττηθεί, σίγουρα δεν του εύχομαι κανένα κακό και δεν συγχωρώ την πολιτική βία. Ζητώ συγγνώμη για τη λάθος επιλογή λέξεων» είπε ο εκπρόσωπος των Δημοκρατικών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments