Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου O Σχοινάκης χάρισε τη νίκη στον Ευκλή

O Σχοινάκης χάρισε τη νίκη στον Ευκλή

0
sxoinakis
Dodekanisos

Χάρις σε ένα γκολ του Σχοινάκη στο 70′, ο Ευκλής Σορωνής ξεπέρασε το εμπόδιο του Αγίου Ισιδώρου τον οποίο και νίκησε με 1 – 0 στο γήπεδο του Αγίου Σουλά και πήρε τους πρώτου του τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι ήταν περισσότερο ουσιαστικοί στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο έβαλαν τη μπάλα κάτω και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν. Ο Σχοινάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά από κοντινή απόσταση.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βλάχος (Τσιβίτης, Χατζηαλεξίου) ο οποίος στο 85′ απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα τον Μόσχου του Αγίου Ισιδώρου. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν παραπονούμενοι από τη διαιτησία του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΚΛΗΣ: Μαριεττής, Καρπάτσης, Τσίγκρηλας, Θεοδοσίου, Ούγιανικ, Κουλουμπράκης, Σχοινάκης, Χειμωνέττος (55′ Σιαναβέλης), Καμπούρης (85′ Αναγνώστου), Κουντουράκης (55′ Αγγελής)
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Χαλκιόπουλος, Παπαπαναγιώτου, Κουτρούλης, Βονάκης, Θεοδωρίδης (60′ Π. Διακοπαρασκευάς), Κώτσος, Αναστασάς, Στ. Διακοπαρασκευάς (53′ Μαραγκάκης), Διακοηλίας (75′ Σάββενας), Μόσχου, Γεωργαλλής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments