Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Καθάρισε” …ο πάγκος για την Ασπίδα Σαλάκου

“Καθάρισε” …ο πάγκος για την Ασπίδα Σαλάκου

0
salakos logo
Dodekanisos

Με ένα γκολ που σημείωσε ο Χατζηκαλημέρης περίπου τέσσερα λεπτά πριν από το φινάλε, η Ασπίδα Σαλάκου μπόρεσε να κερδίσει με 2 – 1 τον Ευαγόρα και να πάρει έτσι το πρώτο της ¨τρίποντο”. Η Ασπίδα ξεκίνησε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια ο Ευαγόρας ανέκαψε και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους φιλοξενούμενους. Η Ασπίδα βρήκε τη λύση στην επανάληψη, ουσιαστικά από τον πάγκο καθώς οι παίκτες που …έριξε στο παιχνίδι ο Βαγγέλης Χατζηαντωνίου βοήθησαν την ομάδα του να ανακάμψει και να πάρει τελικά το “τρίποντο”.

Τα γκολ
Στο 42′ ο Παπαγεωργίου μπήκε στην περιοχή και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0 – 1. Στο 58′ ο Χεκιμάϊ αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα με πλασέ έκανε το 1 – 1. Στο 86′ ο Χατζηκαλημέρης μετά από ωραία ενέργεια του Καρτάλη από το πλάϊ, με πλασέ έκανε το 1 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Κυριακίδης, Ντάκο).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Σκαρπέτης, Ρούτσι, Αράπης, Σταματούλας Μιχάλης, Σταματούλας Σταμάτης, Δραμουντανής, Μπάρος ( 70′ Αλαβέρας), Πελαρδής (84′ Σκούρας), Λυκοπάντης, Μανιάς (76′ Σαρικάς), Χεκιμάϊ (85′ Θύμιος)
ΑΣΠΙΔΑ ΣΑΛΑΚΟΥ: Στεργενάκης, Ζαμαντάκης, Σπάτα (46′ Δανελλάκης), Συράκος (55′ Καλογερόπουλος), Κυπραίος, Κυριακάκης, Παπαστεργής, Μάχλης, Παπαγεωργίου, Κώστας (75′ Χατζηκαλημέρης), Γιορδαμνής (60′ Καρτάλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments