«Ο Μακρόν έχει την επιθυμία, όχι όμως και την ικανότητα»

0
Dodekanisos

Στην Ευρώπη, με εξαίρεση τον ρωσικό και τον ουκρανικό στρατό, δεν υπάρχουν δυνάμεις ικανές να πολεμήσουν, άρα στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν πιθανότητες για τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν να στείλει τους στρατιώτες του στην Ουκρανία, είναι πεπεισμένος ο Βούλγαρος αναλυτής Ivo Hristov.

«Ο Μακρόν έχει την επιθυμία αλλά όχι την ικανότητα, γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας ευρωπαϊκός στρατός, πόσο μάλλον ο αμερικανικός, που να έχει ούτε ένα γραμμάριο μαχητικής εμπειρίας. Δεν είναι ικανοί για καμία έντονη μάχη όπως στην Ουκρανία. Και να έχετε κατά νου ότι είναι μια σύγκρουση χαμηλής ή μέσης έντασης», είπε ο Χρίστοφ μεταξύ άλλων στην τοποθέτηση που έκανε. Οι μόνοι δύο στρατοί που μπορούν να πολεμήσουν είναι ο ρωσικός και ο ουκρανικός και όλοι οι άλλοι στρατοί είναι μόνο στα χαρτιά, πρόσθεσε.

«Δεν έχουν πολεμήσει ούτε μια μέρα, εκτός από κομματικές επιχειρήσεις στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή και το Αφγανιστάν», είπε ο αναλυτής. Σύμφωνα με τα λόγια του, μετά την έναρξη της σύγκρουσης στην Ουκρανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες πέτυχαν αρκετούς στόχους, κατέστρεψαν τις σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Δύσης, κυρίως της Γερμανίας, και στη συνέχεια υπέταξαν την Ευρώπη στον εαυτό τους και το ΝΑΤΟ στο Πεντάγωνο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments