Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου O Κλεόβουλος είχε τις λύσεις

O Κλεόβουλος είχε τις λύσεις

0
kleovoulos diagoras
Dodekanisos

Άλλους τρεις βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Κλεόβουλος της Λίνδου οποίος επικράτησε στο γήπεδο του με 3 – 1 του ΑΕΡΑ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν στο σκορ μόλις στο 8’ μετά από προσπάθεια του Παπαοικονόμου και σουτ σχεδόν από τι ύψος της περιοχής (1 – 0). Από εκεί και πέρα, οι «κόκκινοι» του Βαγγέλη Χοσάδα ανέβασαν κατά πολύ την απόδοση τους και επέβαλλαν τον ρυθμό τους και δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες και τελικά έφθασαν στην ισοφάριση στο 40’ μετά από πλασέ του Μασάδο από καλό σημείο μέσα στην περιοχή (1 – 1).
Και στην επανάληψη η ομάδα της Λίνδου μπήκε πιο δυνατά και μπόρεσε στο 50’ να κάνει το 2 – 1 με πλασέ του Αλέκου Κακλαμάνου. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν και πάλι να αντιδράσουν χωρίς αποτέλεσμα και τελικά στο 87’ ο Ευαγγελίδης με ένα τρίτο τέρμα, «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του (3 – 1).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσοπανάκης (Μπέκας, Ράδος). Ο ΑΕΡΑ διαμαρτύρεται για μια φάση στο 52’ όπου ζήτησε πέναλτι, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χαμιτάϊ μέσα στην περιοχή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Ε. Κακλαμάνος, Πιτσουρδάκης, Παναγιώτου, Κολιάδης (84’ Ευαγγελίδης), Χαρίτος, Παπαοικονόμου (90’ Πέθακας), Κακλαμάνος, Κουκουθτσέλας, Μπολομπάνι (63’ λ.τ. Γανωτάκης), Χαμιτάϊ
ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Γιαννακάκης (84’ Λαουδίκος), Μαλλιάκας, Δανάς, Ροκάϊ, Γαργάλης, Μπαράϊ (68’ Νικολής), Στεφανής, Τρουμπούνας, Φιλιππάκος (60’ Κανελλόπουλος), Μασάδο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments