Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ξεκίνησαν καλά οι αθλητές του «Μεσόγειος»

Ξεκίνησαν καλά οι αθλητές του «Μεσόγειος»

0
Dodekanisos

Με το δεξί ξεκίνησε της αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2017 ο Ποδηλατικός Σύλλογος «Μεσόγειος» καθώς στο 1ο ΖΕΥΣ Time Trial , η Ελένη Τσαβαρή, αναδείχτηκε νικήτρια στα 20χλμ ατομικής χρονομέτρησης , με επίδοση μάλιστα πολύ καλή για την εποχή, καθώς κάλυψε τα 20χλμ και 200m, της διαδρομής, σε 27’51”. Ήταν ένα δυνατό test καθώς είχε σαν αντιπάλους σχεδόν όλες τις καλύτερες ελληνίδες αθλήτριες.

Ο Στέλιος Πατηνιώτης, στην κατηγορία παίδων, πλήρωσε κάποια λάθη απειρίας και αγωνιστικής ετοιμότητας, και κατετάγη 9ος με χρόνο 15′.30” σε μια κατηγορία που μέχρι το τέλος, η ορθότητα των αποτελεσμάτων αμφισβητήθηκε έντονα!

Τέλος, ο Μιχάλης Τριομμάτης στο πρώτο ετάπ του διεθνή ποδηλατικού γύρου ”ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση καταλαμβάνοντας την 98η θέση μεταξύ 140 ανδρών και εφήβων αθλητών.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών μας, συνεχίζονται αύριο, με την συμμετοχή της Ελένης Τσαβαρή και του Στέλιου Πατηνιώτη στο CRITERIUM ”Γεώργιος Τρανόπουλος” στη Νέα Φιλαφέλφεια και του Μιχάλη Τριομμάτη στο δεύτερο ετα΄π του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου ”ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments