Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο Καραβόλιας …μεταμόρφωσε τον Ακουσίλαο!

Ο Καραβόλιας …μεταμόρφωσε τον Ακουσίλαο!

0
Dodekanisos

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Ακουσίλαο που κυριολεκτικά έχει μεταμορφωθεί από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Σάββας Καραβόλιας. Η ομάδα των Φανών πέρασε με «διπλό» μέσα από την Μαλώνα επικρατώντας του τοπικού Αγίου Γεωργίου με 1 – 0 και έφθασε αισίως στους 11 βαθμούς στον 2ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας. Ο Ακουσίλαος αγνοεί την ήττα από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Σάββας Καραβόλιας (ήταν 6 Νοεμβρίου) με τον οποίο «μετράει» δυο ισοπαλίες και τρεις συνεχόμενες νίκες.

Στο παιχνίδι της Μαλώνας, ο Ακουσίλαος μπήκε πιο δυνατά και έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι μέχρι και τα μέσα του ημιχρόνου. Όταν στο 28’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, παραδόξως κατάφεραν να ισορροπήσουν και να δείξουν μέχρι την ανάπαυλα πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με το ξεκίνημα τους. Στην επανάληψη, ο Ακουσίλαος με παίκτη παραπάνω κατάφερε να αποκτήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο. Πέτυχε το γκολ ενώ είχε και άλλες ευκαιρίες προκειμένου να «καθαρίσει» τον αγώνα.

Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Μιχάλης Σαράντης στο 75’ με ένα πολύ ωραίο τεχνικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή (0 – 1).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αυγενικού (Χατζηαλεξίου, Δημητριάδης). Στο 28’ αποβλήθηκε ο Γιωργάς με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί χτύπησε αντίπαλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Ψαράς, Χατζηνικόλας (77’ Κόπελος), Γιωργάς, Ζολτάν, Γερακούδης (57’ Σκορδάς), Σακελλάρης, Σκυλλαράκης (68’ Λαμπριανός), Λούππος (79’ Αφαντενός), Κοστόβ, Χατζημανώλης, Κοτσίκος
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Καρανικόλας, Σαράντης, Κοκκάρης, Χριστοδούλου, Τσουβαλάς, Αρφαράς, Σαράντης, Κουτσουμπάρης, Μαργαρίτης, Σάββας (82’ Μπαλής), Ατσίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments