Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δεν ήταν τόσο άνετα για τη Δόξα παρά το 3 – 0

Δεν ήταν τόσο άνετα για τη Δόξα παρά το 3 – 0

0
Dodekanisos

Δυσκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3 – 0, η Δόξα Ψίνθου επικράτησε στο γήπεδο της του Νηρέα και επανήλθε έτσι στις νίκες μετά από δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Η Δόξα είχε να κερδίσει από της 11 Νοεμβρίου όταν είχε επικρατήσει τότε του Εθνικού Αρχίπολης.
Στο παιχνίδι με το Νηρέα, οι γηπεδούχοι δεν είχαν εύκολο έργο μιας και σε αρκετά μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση. Στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα, παρά το γκολ που έβαλε η Δόξα η υπεροχή ήταν μοιρασμένη. Στην επανάληψη η ομάδα του Μιχάλη Μανωλά έδειξε να ελέγχει το παιχνίδι χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα. Αντίθετα, ο Νηρέας έδειχνε αρκετά επικίνδυνος και δημιούργησε φάσεις για να σκοράρει. Τελικά, με προσωπικές ενέργειες περισσότερο οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι και να πάρουν το «τρίποντο».

Το σκορ άνοιξε στο 24’ ο Καρίκης (1 – 0) ενώ ακολούθησαν άλλα δυο τέρματα της Δόξας τα οποία πέτυχε ο Τσοπάνογλου. Ένα στο 71’ (2 – 0) και ένα στο 90’ (3 – 0).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κάζας (Διακοφιλιππής, Μπάρκας)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Χάλαντας, Ορφανός (54’ Κοσκινιώτης), Πετράς, Τσοπάνογλου, Καρίκης, Λυριστής, Ορφανός, Σαπαλίδης (75’ Μπατέστας), Λαουδίκος (55’ Μακαρούνας), Στελλάς, Πλύγκος (70’ Συμιακός)
ΝΗΡΕΑΣ: Κεβάνι, Μάργαρης (46’ Σινάνης), Ταβερνάρης (37’ Σαββάκης), Καρίνος, Παπανικόλας (78’ Βογιατζής), Κυρτάσογλου, Σταυλάς, Ζούρδης, Παπακωνσταντής (50’ Ντελλάκης), Σαββάκης, Ντούλας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments