Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Ο κατήφορος συνεχίζει…

Ο κατήφορος συνεχίζει…

0
Dodekanisos

Ούτε τώρα! Ο Κολοσσός ηττήθηκε για μία ακόμη φορά και θα παραμείνει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 Basket League. Ήττα με 88-80 στην Νέα Σμύρνη από τον τοπικό Πανιώνιο.
Σ’ ένα παιχνίδι ο θάνατος σου η ζωή μου και για τις δύο ομάδες, οι θαλασσί δεν κατάφεραν να πάρουν τους δύο πολύτιμους βαθμούς της νίκης και έτσι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το επόμενο παιχνίδι προκειμένου να πάρουν κάτι θετικό. Αυτό να τονίσουμε ότι ήταν το ντεμπούτο του Κώστα Φλεβαράκη στον πάγκο της ομάδας.
Ο Κολοσσός καλείται πλέον να αλλάξει τελείως πρόσωπο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, γιατί το ότι έχει μπει σε μπελάδες είναι το μόνο σίγουρο, το θέμα είναι αυτό να γυρίσει μπούμερανγκ. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί απλώς…γρήγορα αλλά ταχύτατα!
Οι «θαλασσί» είναι πιο κοντά από ποτέ στον…υποβιβασμό 10 χρόνια μετά! Η σελίδα έχει σχεδόν…γίνει μαύρη. Στο χέρι του ρόστερ πλέον και του νέου προπονητή να αλλάξει αυτό προς το καλύτερο και στο τέλος η ομάδα να βρεθεί στα play-offs. Εκεί που μας έχει άλλωστε συνηθίσει .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments