Αρχική Επικαιρότητα Να σταματήσουν οι προσαγωγές εκπαιδευτικών ζητάει ο Θεοδωρικάκος

Να σταματήσουν οι προσαγωγές εκπαιδευτικών ζητάει ο Θεοδωρικάκος

0
Dodekanisos

Να μην προσάγονται στα Αστυνομικά τμήματα οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι δέχονται μήνυση από τους γονείς για τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού ζήτησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη! Ναι μεν να γίνεται η μήνυση κανονικά αν κάποιος το επιθυμεί αλλά να διασφαλιστεί ότι δεν θα ακολουθείται η διαδικασία του αυτόφωρου. Και αυτό προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί εύρυθμα το σχολείο, όπως ειπώθηκε. Είναι άλλη μια κίνηση εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης που αναμένεται να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Καταδίκασε η Κεραμέως!

Τα περιστατικά με τους γονείς που έχουν υποβάλλει μηνύσεις, καταδίκασε σήμερα με δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα ακόλουθα:
«Στείλαμε από την πρώτη στιγμή ένα ξεκάθαρο μήνυμα απόλυτης καταδίκης αυτών των περιστατικών, από την πρώτη ημέρα της εμφάνισής τους. Υπάρχει ειδική διάταξη που καλύπτει πλήρως τους εκπαιδευτικούς που εφαρμόζουν τους κανόνες και θα κινητοποιηθεί η Εισαγγελία για αυτά τα περιστατικά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments