Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ O χαιρετισμός του Γιώγου Χατζημάρκου ενόψει I.T.F. Junior Rhodes Cup

O χαιρετισμός του Γιώγου Χατζημάρκου ενόψει I.T.F. Junior Rhodes Cup

0
Dodekanisos

Για μία ακόμη χρονιά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι δίπλα σε όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Έτσι, δεν θα μπορούσε να λείψει και από το I.T.F. Junior Rhodes Cup, το οποίο θα διεξαχθεί από 25 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης. Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος απευθύνει το δικό του χαιρετισμό για τη σπουδαία αυτή διεθνή διοργάνωση:
«Σταθερά προσανατολισμένη σε μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις, που συνδέουν ιδανικά τον αθλητισμό με τον τουρισμό, που δημιουργούν νέες εμπειρίες και δίνουν σε ντόπιους και στους επισκέπτες μας τη δυνατότητα της συμμετοχής αλλά και ενός θεάματος υψηλής ποιότητας, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου- μετά την παρένθεση που μας ανάγκασε όλους η πανδημία- συνδιοργανώνει και φέτος τη μεγάλη αθλητική γιορτή διοργάνωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος τένις I.T.F. Junior Rhodes Cup U18. Ένα ακόμη αθλητικό γεγονός, παγκόσμιας εμβέλειας, που ανεβάζει κατακόρυφα τον πήχη της ποιότητας των αθλητικών εκδηλώσεων που οργανώνει και στηρίζει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις όπως αυτή που καλωσορίζουμε στο νησί μας, ενισχύουν την εξωστρέφεια που ταιριάζει σ’ αυτόν τον τόπο, συνδέουν ιδανικά τον αθλητισμό με τον τουρισμό και δημιουργούν νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες.
Καθιερώνουν τα νησιά μας ως ιδανικούς προορισμούς αθλητικού τουρισμού, εμπλουτίζουν το τουριστικό προϊόν του Νοτίου Αιγαίου και δίνουν στους επισκέπτες μας τη δυνατότητα να ζήσουν ξεχωριστές στιγμές. Στιγμές που αποκτούν επιπλέον νόημα και αξία, μετά τους περιορισμούς που προηγήθηκαν. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα I.T.F. Junior» έρχεται να προστεθεί στη μακρά σειρά επιτυχημένων αθλητικών διοργανώσεων που έχουν διεξαχθεί με τη συνδιοργάνωση και τη συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται, καθώς ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και ο πολιτισμός είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για όλους μας. Ευχαριστώ όλους όσοι και φέτος δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την διοργάνωση και την επιτυχία των αγώνων. Εύχομαι σε όλους τους συμμετέχοντες μια ευχάριστη, αξέχαστη διαμονή, ώστε να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές των νησιών μας. Καλή επιτυχία σε όλους».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments