Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ «Μπορούμε και καλύτερα!»

«Μπορούμε και καλύτερα!»

12
mitskidou kazakidou
Dodekanisos

Για την έως τώρα πορεία της γυναικείας ομάδας του Διαγόρα αλλά και για την ποιότητα του πρωταθλήματος, μίλησαν στο news12 και στον Φώτη Αντωνά, δυο από τις πρωταγωνίστριες του φετινού Διαγόρα. Πρόκειται για τις έμπειρες Λία Μυτσκίδου και Μαρία Καζακίδου. Συγκεκριμένα:
Λία Μιτσκίδου: «Η πορεία μας μέχρι στιγμής δεν ήταν η αναμενόμενη. Υπάρχουν λόγοι για αυτό. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να δεθούμε σαν ομάδα. Παραμένουμε ένα σύνολο μονάδων καλών και έμπειρών αλλά δεν έχουμε δεθεί. Αυτό, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια δεμένη ομάδα φαίνεται. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι τη λήξη των play off θα καταφέρουμε να δεθούμε περισσότερο για να μπορούμε να αποδώσουμε καλύτερα»
-Μιλώντας για το φετινό πρωτάθλημα γενικότερα είπε:
«Θεωρώ ότι φέτος το πρωτάθλημα είναι κάπως πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρσι αν και θα μπορούσε να υπάρξει ακόμα περισσότερο. Υπήρξε μια κατά κάποιον τρόπο μεταφορά του έμψυχου υλικού και οι παίκτριες μοιράστηκαν. Για να πω την αλήθεια περίμενα πιο δυνατόν τον Κλεάνθη ώστε να είναι τρεις οι ομάδες που θα έπαιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό ακόμα δεν έχει φανεί, ίσως γίνει όμως στην πορεία»
-Ο Διαγόρας θα τα καταφέρει να πάει στα μπαράζ;
«Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα. Αν δεν αποκτήσουμε την ομοιογένεια που πρέπει δεν πρόκειται να πάμε πουθενά. Αν καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό το δέσιμο μπορούμε να πάμε και στα μπαράζ».
Μαρία Καζακίδου: «Μετά από μια παραίτηση ενός τεχνικού συμβούλου και διάφορα προβλήματα που υπήρξαν, η πορεία μας είναι σχετικά ανοδική όχι όμως όπως περιμέναμε. Περιμέναμε αυτά που μας υποσχέθηκαν, δηλαδή υλικό, παίκτριες και προπονήσεις σωστές… Τώρα θα κριθεί αν θα βγούμε πρώτες ή δεύτερες»
-Ποια είναι η γνώμη σου για την ποιότητα του πρωταθλήματος;
«Δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή. Οι παίκτριες των ομάδων είναι από διάφορα … backgrounds. Είναι ανομοιογενής το υλικό. Έχει κοπέλες που είναι στην εφηβεία και άρα είναι άπειρες, χωρίς αγωνιστικές παραστάσεις και που έμαθαν βόλεϊ από μη καταρτισμένους ανθρώπους. Υπάρχουν και άλλες που έχουν κάποια μικρή ή μεγαλύτερη καριέρα στο παρελθόν και τώρα βρέθηκαν στο νησί και συνεχίζουν να παίζουν. Η ποιότητα έχει διακυμάνσεις. Έχει φάσεις που σε αφήνουν άφωνο και άλλες που …βαριέσαι να τους βλέπεις»
-Μπορεί ο Διαγόρας να πάει στα μπαράζ για την διεκδίκηση της ανόδου στην Α2;
«Οι ομάδες που κυριαρχούν είναι ο Διαγόρας και η Τελχινίδα. Οι αντίπαλες μας είναι πιο δεμένες λόγω του παραπάνω χρόνου που παίζουν μαζί. Εμείς σαν μονάδες είμαστε λίγο καλύτερες αλλά λιγότερες δεμένες. Αν καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα ομαδικότητας, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτό όμως δεν έχει συμβεί έως τώρα»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sms6
sms6
10 years ago

i kyria lia pou perysi ekraze ton diagora me ta pio ypotimitika logia me yponooumena gia ta fota,pou fetos mazi me tin asxeti tin diamanto kai ton (filo) tis ekrazan kai evrizan olous tous opadous tou diagora gia eksoagonistika gegonota mias kai o (filos)tis einai apo ta trianta..re oust apo ton diagora anistorita anthropakia apoyyximenes.

volleyballlover
volleyballlover
10 years ago

oi theies apo panw na mas poyn pws niwthoun poy exasan apo ton kleanthi, pou kai perimenan pio dinato kai apartizetai apo paiktries poy einai stin efiveia ara kai apeires xwris antagonistikes parastaseis kai poy exoyn mathei vollei apo mi katartismenoys anthrwpoys. exw na pw sti theia maria, anti na kathete na leei gia koritsakia, na dei ligo ton eauto tis kai isws na katalavei oti prepei na stamatisei na paizei giati se auti tin ilikia pou brisketai mporei na pathei polla. episis to astiaki tis theias lias sto file “oraio to dwro?” itan poli kakogousto.

kseno soma6
kseno soma6
10 years ago

i theia lia einai oti pio aisxro kai antidiagoritiko perase pote apo ton istoriko diagora.a re ampale spane pos mas katantises pou thes na gineis kai proedros me ta tsirakia sou asxete ksekouvala apo ti lesxi..

kseno soma6
kseno soma6
10 years ago

lia einai to kalitexniko tis giati to kanoniko prpei na einai KYRAKATINA

korios
korios
10 years ago

χαχαχαχαχ (κοριτσια)γριες εισαστε για γελια,αλλα αυτα να τα βλεπουν και μερικες στην ομαδα που ειναι απο το νησι, ποιο ειναι το σκεπτικο της (κυριας)Λιας κ Μαριας που ηρθαν απο μια (μικρη η μεγαλη καριερα,) για τα κοριτσια που ειναι απο εδω και εκαναν προπονησεις με μη καταρτιμενους ανθρωπους. Αν δεν ειχε η ομαδα την Νεφελη θα κοπανουσατε μυγες κυριες με τις μεγαλες καριερες.

volleylover2
volleylover2
10 years ago

Εάν η Λία είπε όντως “ωραίο το δωράκι” στις παίκτριες του Κλεάνθη τότε μιλάμε για σκέτη ντροπή… Πραγματικά περιμένω ωριμότητα από μιά γυναίκα 42 ετών που παίζει τόσα χρόνια και θα έπρεπε να γνωρίζει λέξεις όπως “ευγενής άμιλλα”. Θα έπρεπε να σέβεται τους αντιπάλους τόσο όσο τον εαυτό της και να μην μιλά απαξιωτικά, λες και οι κοπέλες του Κλεάνθη προκάλεσαν τον τραυματισμό της Ελένης… (!). Η σοβαρότητα του Διαγόρα πάει περίπατο και οι κυρίες απο πάνω τον εκθέτουν. Ισως να αναθεωρούσε τις επιλογές του ο Διαγόρας????? Υπάρχουν κι άλλες παίκτριες που είναι και καλά παιδιά.. Είδαμε και η “εμπειρία” από χαρακτήρα διαμάντι…

Πάντως εάν είναι ράδιο αρβύλα, αναθεωρώ εν μέρει…

Nikos
Nikos
10 years ago

emeis to legame apo tis arxes valte mesa tis korasides oles aytes einai gia ta mpaza,den tis axizei ayti i fanela,ante spitakia sas

william
william
10 years ago

Μπράβο κα Καζακίδου
Επιτέλους κάποια τα είπε με το όνομά τους.

kseno soma6
kseno soma6
10 years ago

lia eksafanisou kai pare mazi sou kai tin diamanto tin akamatisa.oustttttttttttttttttttttt

Them 7
Them 7
10 years ago

Καλα αυτοί στον διαγορα δεν παίζονται. Διώξαν κάποιες μεγάλες σε ηλικία παίκτριες το καλοκαίρι για να πάρουν κάποιες πιο μεγάλες . Είναι για αστεία αυτά .για αυτο διώξαν και το τεχνικό διευθυντή( εδώ γελάμε). Εκτός απο αυτο κατέστρεψαν και ενα άλλο σωματείο με αυτή την τακτική. Πειραν όλες τις παιχτρειες του ζεφυρος. Μαύρη σελίδα του ιστορικοτερου σωματείου της Ρόδου. Σπάνε ξυπνά και πουλ@ρe τους όλους. Καλυτερα με τις μικρές και ας είναι τελευταίες

kseno soma6
kseno soma6
10 years ago

[quote name=”Them 7″]Καλα αυτοί στον διαγορα δεν παίζονται. Διώξαν κάποιες μεγάλες σε ηλικία παίκτριες το καλοκαίρι για να πάρουν κάποιες πιο μεγάλες . Είναι για αστεία αυτά .για αυτο διώξαν και το τεχνικό διευθυντή( εδώ γελάμε). Εκτός απο αυτο κατέστρεψαν και ενα άλλο σωματείο με αυτή την τακτική. Πειραν όλες τις παιχτρειες του ζεφυρος. Μαύρη σελίδα του ιστορικοτερου σωματείου της Ρόδου. Σπάνε ξυπνά και πουλ@ρe τους όλους. Καλυτερα με τις μικρές και ας είναι τελευταίες[/quote]
poly sosto se vrisko.

TRELA
TRELA
10 years ago

POULATE TRELA KORITSIA?
DHLADH MONO H OMADIKOTHTA SAS LEIPEI GIA NA GINETE KALYTERI OMADA APO TON TELXINI H AKOMA KAI APO TON KLEANTHI ?
KAI KATI AKOMA. STOXOS SAS HTAN NA PATE STA MPARAZ?
AXAXAXAXAXXAXAAXAXAAAAXAAXXAXAXAXAXA
FTASTE PRWTA STON TELIKO KAI META BLEPOYME