“Οι δυνάμεις μας θα συνεχίσουν τον …καθαρισμό από τους νεοναζί”

0
Dodekanisos

Δεν άφησε ασχολιάστη την διάσκεψη που θα διοργανωθεί στην Ελβετία με θέμα την σύγκρουση στην Ουκρανία και ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Με μια ακόμα ανάρτηση που έκανε στο κανάλι του στο Telegram, υποστήριξε τα εξής:

«Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ελβετικής “διάσκεψης ειρήνης” για τη Ρωσία; Πρωτίστως, θα είναι άλλη μια απόδειξη της κατάρρευσης του λεγόμενου ειρηνευτικού σχεδίου από τον Ζελένσκι. Θα επιτρέψει στις ένοπλες δυνάμεις μας να συνεχίσουν τον καθαρισμό του εδάφους της Novorossiya από τους νεοναζί χωρίς παρέμβαση και χωρίς να κοιτάξουμε πίσω στις ανόητες «ειρηνευτικές πρωτοβουλίες» κάποιου. Επίσης θα επιτρέψει σε όλους εμάς – να πραγματοποιήσουμε σχολαστική εργασία για τη γρήγορη επιστροφή των προγονικών μας εδαφών στη Ρωσία». 

Νωρίτερα, το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εξωτερικών της Ελβετίας όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλο ρεπορτάζ, δήλωσε ότι η Βέρνη είχε προσκαλέσει περισσότερες από 160 αντιπροσωπείες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από την G7, την G20 και τις χώρες BRICS, στη διάσκεψη για την Ουκρανία, η οποία θα διεξαχθεί στις 15-16 Ιουνίου στο Burgenstock. Σύμφωνα με τις αρχές της χώρας, η Ρωσία δεν είναι μεταξύ των προσκεκλημένων «σε αυτή τη φάση», κάτι το οποίο έχει προκαλέσει διάφορα σχόλια και ποικίλες αντιδράσεις.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments