Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μοιρασιά στον Άγιο Σουλά

Μοιρασιά στον Άγιο Σουλά

0
efklis apollon
Dodekanisos

Από έναν βαθμό πήραν Ευκλής Σορωνής και Απόλλων Απολλώνων καθώς το μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Σουλά τελείωσε ισόπαλο με σκορ 1 – 1. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν, όμως σύντομα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον καλό τους εαυτό και κατάφεραν να ισορροπήσουν. Το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο όμορφο στο δεύτερο ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι έδειχναν να κρατάνε καλά στην άμυνα αλλά τους φιλοξενούμενους να γίνονται ολοένα και πιο πιεστικοί. Τελικά δικαιώθηκαν εννιά λεπτά περίπου πριν από το φινάλε όταν κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση. Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Σχοινάκης με σουτ και στο 81’ ισοφάρισε ο Παπαχριστοδούλου με κεφαλιά.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κόλλιας (Φραγκίνης, Παρτσακουλάκης). Στο 30 αποβλήθηκε με ο Κωνσταντινίδης για αντικανονικό μαρκάρισμα και λίγο αργότερα και ο Μαριεττής για διαμαρτυρία.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΚΛΗΣ: Ματακάκης, Τσαγκαράκης, Σαββάκης, Παναγιώτου, Λαμπρόπουλος, Παππάς (76’ Παπαστεργής), Σχοινάκης, Κούρλιος, Μαριεττής, Μπερετούλης (53’ Αποστολόπουλος), Φράγκος
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Σεντονάς, Μπαϊράμης (65’ Λουκίσσας), Κωνσταντινίδης, Μποσίνας, Γκαρής, Ισκάς, Γιαννακόπουλος, Κ. Μακαρούνας (73’ Κυριαζάκος), Ι. Μακαρούνας, Παπαχριστοδούλου, Παλάζης (79’ Λιόλιος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ VIDEO ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments