Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Όλα μηδέν στο Ενωσιακό

Όλα μηδέν στο Ενωσιακό

0
katavia ethnikos
Dodekanisos

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της πρεμιέρας της Β’ Κατηγορίας (1ος όμιλος), ανάμεσα στην ΑΕ Κατταβιάς και τον Εθνικό Αρχίπολης. Η λευκή ισοπαλία «σφράγισε» τις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων. Η αναμέτρηση που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα», δεν είχε να προσφέρει πολλές συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο. Το θέαμα ήταν μέτριο και οι δυο ομάδες έδειξαν πολύ επιφυλακτικές, διασφαλίζοντας περισσότερο τα νώτα τους. Στο πρώτο ημίχρονο, υπήρχε απόλυτη ισορροπία και στην επανάληψη οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν κάπως πιο δραστήριοι χωρίς όμως να πετύχουν σπουδαία πράγματα. «Μελανό» σημείο της αναμέτρησης ήταν σίγουρα οι δυο κόκκινες κάρτες που έβγαλε από το τσεπάκι του ο διαιτητής Σταμάτης Αντωνάς. Στο36’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καβάζης για αντικανονικό μαρκάρισμα και δευτερόλεπτα αργότερα «έφυγε» από το παιχνίδι και ο Πάλλας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο για διαμαρτυρία.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Οικονόμος, Φυντικάκης, Τόσκα, Καβάζης, Γεωργίου, Κουμπιάδης, Αμοιρόπουλος, Τσακμακίδης, Νίκας, Μερκούρης (82’ Μακριάς), Ζούνης (51’ Καβουκλής).
ΕΘΝΙΚΟΣ: Χατζηνικόλας, Πάλλας, Τσακίρης Στ., Λυριστής, Διακίδης, Μπαϊρακτάρης (82’ Φιλίππου), Παπανθίμου, Στεργιόπουλος, Καλούδης (57’ Γιώργου), Μαρκόπουλος, Μπεγκάσι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments