Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Φινάλε Χίτσκοκ στην Κρεμαστή!

Φινάλε Χίτσκοκ στην Κρεμαστή!

0
nireas tilos
Dodekanisos

Συγκλονιστικό φινάλε είχε το παιχνίδι του Νηρέα με τον ΑΣ Τήλος που έγινε στο γήπεδο της Κρεμαστής. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 3 – 3 μετά από ένα ενενηντάλεπτο που όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν προσφερόταν για καρδιακούς. Και αυτό διότι στο 92’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σημειώσουν τέρμα και να αγκαλιάσουν τη νίκη, όμως ένα λεπτό αργότερα (στο 93’), οι φιλοξενούμενοι τους πήραν τη μπουκιά μέσα από το στόμα καθώς πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης. Με βάση την διακύμανση στο σκορ, ίσως τελικά η ισοπαλία να ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Νηρέας έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να ελέγχει το παιχνίδι. Στην επανάληψη όμως το σκηνικό διαφοροποιήθηκε και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ανέλαβαν δράση. Δημιούργησαν μάλιστα σπουδαίες ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» το παιχνίδι αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.
Μόλις στο 2’ ο Τομάνι με κοντινό σουτ έκανε το 1 – 0 αλλά στο 53’ ο Κ. Σακελλάρης με «τακουνάκι» έστειλε τη μπάλα από κοντά στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 1. Πέντε λεπτά αργότερα (στο 58’), ο Μόσχου με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (1 – 2). Στο 69’ όμως ο Χατζηφούντας ανατράπηκε στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Σινάκης και έκανε το 2 – 2. Στο 92’ ο ίδιος παίκτης με απευθείας φάουλ έκανε το 3 – 2 και ένα λεπτό αργότερα (στο 93’), ο Μόσχου επίσης με απευθείας φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 3.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κόκκαλης (Ορφανός, Ντόκος)
ΝΗΡΕΑΣ: Κιόττου, Χειμωνέτος, Καρίνος, Χατζηφούντας, Σινάκης, Κουδούνης (56’ Καμπουράκης), Τομάνι, Τσουβαλάς, Χρονόπουλος (59’ Μ. Ζούρδης), Κουτσουμπάρης, Μοσκιού (82’ Στούρης)
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Αγγελιδάκης, Α. Οικονόμου, Ρούκο, Κ. Σακελλάρης, Κωτίδης, Χριστοφής, Νικολής, Η. Σακελλάρης, Κ. Σακελλάρης (88’ Καβουκλής), Μόσχου, Ζ. Οικονόμου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments