Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Μίλησε η εμπειρία… (pics)

Μίλησε η εμπειρία… (pics)

2
6
Dodekanisos

Διατήρησε το αήττητο της η ανδρική ομάδα του Ροδίων Άθλησις η οποία επικράτησε με 3 – 1 σετ του Κλεάνθη Παραδεισίου σε παιχνίδι που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε γενικές γραμμές ένα εύκολο απόγευμα καθώς ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους.
Οι παίκτες του Ροδίων μπήκαν δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν εύκολα να κάνουν το 0-1 με  8-25. Πρώτος σκόρερ για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο σετ ήταν ο πολύ καλός Βασίλης Μπαρδης. Το δεύτερο σετ όμως δεν είχε την ίδια εξέλιξη. Η διαφορά δεν ξεπερνούσε τους 5 πόντους για την ομάδα της Ρόδου και ο Κλεάνθης ήταν πάντα μέσα στο παιχνίδι. Το σετ χαρακτηρίστηκε από τις όχι πολύ μεγάλες φάσεις, αλλά αρκετά δυνατές επιθέσεις και από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι κρατήθηκαν ψύχραιμοι στο κρίσιμο σημείο του δεύτερου μέρους και λίγο πριν το τέλος του, ενώ ήταν στο -3 (17-20), αργά αλλά σταθερά κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 23-23. Πραγματικό ντέρμπι λοιπόν για το αν θα γινόταν το 0-2 ή το 1-1. Ο Κλεάνθης ήξερε πως με δύο σωστές επιθέσεις θα έφερνε τον αγώνα στα ίσια. Και αυτό έκανε. Έπαιξε σωστή άμυνα, προσεκτική επίθεση και έτσι κατάφερε να πάρει το 2ο σετ με 27-25. Αλλά αυτό τελικά δεν αρκούσε. Η αρχή του 3ου σετ βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους 18 πρώτους πόντους (9-9), αλλά εκεί οι φιλοξενούμενοι έδειξαν την κλάση τους. Η πολύ καλή υποδοχή αλλά και άμυνα στις δυνατές επιθέσεις του Κλεάνθη τους έφεραν στο +5 (11-16). Αυτή τη φορά δεν έκαναν το ίδιο λάθος με το δεύτερο σετ και έφθασαν στο 1-2 με 14-25. Ίδιο σκηνικό με το πρώτο σετ ήταν και το τέταρτο, αφού η ομάδα του Νίκου Μακρή (ο οποίος έβγαζε πάρα πολύ καλές και έξυπνες πάσες), έφθασε γρήγορα στο +6 (4-10) και ο Κοτίτσας «ξεχάστηκε» στη γραμμή του σερβίς, αφού για να πάρουν το σάιντ άουτ οι γηπεδούχοι έπρεπε το σκορ να φθάσει στο 4-19. Θέμα χρόνου ήταν λοιπόν να γίνει το 1-3 με το τελικό 7-25 και οι παίκτες του Ροδίων Άθλησις να πάρουν άλλη μία νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ξεχώρισαν οι Καρπαθάκης και Γκένοφ με τις πολύ δυνατές επιθέσεις τους, καρφώνοντας την μπάλα πολύ συχνά στα 3 μέτρα του αντίπαλου τερέν και κάνοντας πραγματικά δύσκολο το έργο των παικτών του Κλεάνθη που παρ’ όλα αυτά το πάλεψαν όσο μπορούσαν αλλά στο τέλος κέρδισε η εμπειρία.
Τα σετ του αγώνα: 8-25 (17′), 27-25 (20′), 14-25 (19′), 7-25 (15′)
Διαιτητές:  Σ. Πάττας, Κ. Τζάνος, Ν. Χατζησταυρίδης
ΑΕΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Τρίχας Γ., Τζανουδάκης Ν., Ανδρέου Γ., Γιακουμάρος Γ., Βολοτσάκης Κ., Λολάκης Ε., Πότσου Ν., Μανής Α.
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ: Μακρής Ν., Κοτιτσας Δ., Σκορδούλης Ι., Καρπαθάκης Κ., Μοσχούς Χ., Γκένοφ Ν., Μαυράκης Κ., Καλαϊτζής Γ., Μπαρδής Β., Κοκκολάκης Ε.

Φώτης Αντωνάς
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/volei/kleanthis_rodion_andriko/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
eleos
eleos
10 years ago

Stiletto & Komenos7 πως και δεν έχουν σχολιάσει ακόμα σε αυτό το άρθρο;

stiletto
stiletto
10 years ago