Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Καθολική επικράτηση του Ροδήλιου

Καθολική επικράτηση του Ροδήλιου

0
mtb rodilios
Dodekanisos

Καθολική ήταν η επικράτηση, των αθλητών του Ροδήλιου στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής σεζόν, στο τοπικό πρωτάθλημα ΜΤΒ, που διεξήχθη την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 στο Άγιο Σίλα, με συμμετοχή περίπου 70 αθλητών.
Στην κατηγορία των ανδρών – εφήβων οι αθλητές του Ρόδηλιου διέπρεψαν καταλαμβάνοντας τις πέντε από τις έξι θέσεις με την εξής σειρά: 1ος Κολιάδης Αντώνης του Ροδήλιου, 2ος Καλαφατάς Βασίλειος του Ροδήλιου, 3ος Παπασταματάκης Κυριάκος του Ροδήλιου, 4ος Ποζίδης Γιάννης του Ροδήλιου, 5ος Πότσος Σάββας του Άθλου, 6ος Τσώκος Παναγιώτης του Ροδήλιου.
Στην κατηγορία παίδων – παμπαίδων: 1ος Κωνστάντουρας Κων/νος του Διαγόρα, 2ος Κούρος Αγαπητός του Ροδήλιου, 3ος Αντωνάς Γεώργιος του Άθλου, 4ος Σαββίγκος Σέργιος του Άθλου, 5ος Καλαθενός Αντρέας του Διαγόρα και 6ος Ζαννάκης Εμμανουήλ του ΠΟ Κω.
Στην κατηγορία μίνι μεγάλα οι αθλητές του Ρόδηλιου διέπρεψαν καταλαμβάνοντας τις πέντε από τις έξι θέσεις με την εξής σειρά: 1ος Δράκος Νικόλαος του Ροδήλιου, 2ος Κούρος Ιάκωβος του Ροδήλιου, 3ος Σαββάκης Σταμάτιος του Ροδήλιου, 4ος Μακρής Εμμανουήλ του Ροδήλιου, 5ος Σαββίγκος Ιωάννης του Άθλου, 6ος Μιαούλης Ιωάννης του Ροδήλιου.
Στην κατηγορία μίνι μικρά: 1ος Κυπραίος Νικόλαος του Ροδήλιου, 2ος Σαββάκης Μιχαήλ του Ροδήλιου, 3ος Χαρόβας Μιλτιάδης του Διαγόρα, 4ος Παπαθεοδώρου Μιχαήλ του Άθλου, 5ος Κούρος Κων/νος του Ροδήλιου, 6ος Καραβόλιας Γεώργιος του Άθλου.
Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Παπασταματάκης, αφού συνεχάρη τους αθλητές που διέπρεψαν στον αγώνα, καθώς και τους προπονητές τους, τόνισε: «Η σκληρή δουλειά είχε ως αποτέλεσμα ο Ροδήλιος, για ακόμη μια χρονιά, να κρατά τα σκήπτρα του πρωταθλητή στα Δωδεκάνησα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments