Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκη παραμονής και για την Ομόνοια!

Νίκη παραμονής και για την Ομόνοια!

0
omonoia
Dodekanisos

Εξασφάλισε την παραμονή της πανηγυρικά η Ομόνοια Γενναδίου. Επικράτησε με 3 – 1 του Διγενή Κοσκινού και έτσι και μαθηματικά ανανέωσε τη συμμετοχή της στη Β’ Κατηγορία, μια αγωνιστική πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού καλύτεροι από τον αντίπαλο τους που «κατέβηκε» με πολλού νεαρούς παίκτες στη σύνθεση του. Το 1 – 0 πέτυχε ο Μασάδο στο 35’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Στο 50’ ο Π. Καρασάββας με κεφαλιά έκανε το 2 – 0. Ο Αττιτής μείωσε με τον ίδιο τρόπο για τον Διγενή στο 64’ αλλά στο 80’ ο Στογιανόφκσι με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.
Καλύτεροι των νικητών ήταν οι Στ.Σπ. Πιζήμολας, Χατζηκώστας Κ.Α. και Μασάδο ενώ από το Διγενή ξεχώρισαν οι Δοντάς, Σκούρας και Καλλιώρας.
Καλή ήταν η διαιτησία των Μπερδεμπέ, Βασίλα και Λατσού.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Νικήτας (81’ Κρητικός), Χατζηκώστας Κ.Γ., Χατζηκώστας Κ.Α., Μπαιράμης Σκ., Πιζήμολας Στ. Σπ., Κωνσταντόπουλος, Καρασάββας Π. (69’ Βενετσάνος Α.), Μπαιράμης Στ., Στογιανόφσκι, Μασάδο, Πιζήμολας Στ. Ι.(85’ λ.τ. Βενετσάνος Γ.)
ΔΙΓΕΝΗΣ: Τσουρούτης, Δοντάς, Κυπριώτης (55’ Γκαντι), Σκούρας, Καλλιώρας, Ευαγγέλου, Παγκράτης, Χατζηνικόλας (66’ Πατρός), Αττιτής, Μανωλάγκας, Στεφάνου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments