Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μιχάλης Μαχλής: «Όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Μιχάλης Μαχλής: «Όσο πιο ψηλά μπορούμε»

0
Dodekanisos

Ο Κλεάνθης Παραδείσιου την περασμένη ποδοσφαιρική σεζόν αγωνιζόταν στην Β’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου. Το οποίο κατέκτησε και επέστρεψε ως πρωταθλητής στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries. Ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Μαχλής μας παραχώρησε δηλώσεις. Την πρώτη αγωνιστική έπαιξε με τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας τον οποίο κέρδισε με τον εμφατικό 0-3. Το Σάββατο (30/9) στις 16:30 θα αγωνιστεί στο Ε.Α.Κ. με την ΑΕ Κατταβιάς.

– Την 1η αγωνιστική παίξατε σε μια δύσκολη έδρα και πήρατε μια σημαντική νίκη. Τι να περιμένει ο κόσμος από τον Κλεάνθη για την συνέχεια;
«Κρατήσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε από την περσινή χρονιά που πήραμε την άνοδο. Ενισχυθήκαμε με αρκετά νεαρά παιδία που έχουν πολλές δυνατότητες και έχουν όρεξη να διακριθούν. Μέσα από την ομάδα θέλουμε να πάμε όλοι ένα βήμα παρακάτω και να ανεβάσουν το δικό τους στάτους. Στόχος να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, δεν έχουμε κάποιο ταβάνι στο μυαλό μας. Το ταβάνι θα το δημιουργήσουν τα παιδία με την αγωνιστική τους παρουσία και με την δουλειά που θα βγάλουν με τον προπονητή τους.»

– Το Σάββατο η ομάδα αγωνίζεται εκ νέου εκτός έδρας με την ΑΕ Κατταβιάς. Παίζει ρόλο η έδρα σας επηρεάζει;
«Σε κάποια παιχνίδια υπάρχουν έδρες. Σε αγώνες που οι ομάδες δεν έχουν το δικό τους γήπεδο και δεν έχουν πάρα πολύ κόσμο, πιστεύω ότι δεν παίζει μεγάλο ρόλο αν θα παίξεις εκτός έδρας. Αν παίζαμε όμως εντός σαφέστατα ο δικός μας κόσμος έδινε άλλο παλμό! Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν πιστεύω ότι παίζει ιδιαίτερο ρόλο η έδρα.»

– Ποια έδρα θεωρείται πιο δύσκολή φέτος στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries;
« Έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η Α’ κατηγορία σε έναν όμιλο, έχει ομάδες – χωριά οι οποίες είναι παραδοσιακές δυνάμεις. Θεωρώ ο Άρης Αρχαγγέλου, ο Ηρακλής Μαριτσών και ο Φοίβος Κρεμαστής. Γιατί μαζεύουν πολύ κόσμο, στηρίζουν τις ομάδες και θεωρητικά έχουν ποιότητα αρά αυτές πιστεύω ότι είναι οι πιο δύσκολες έδρες».

– Πως προέκυψε η ιδέα το τουρνουά ”Αλέκος Παπαγρηγορίου” να διεξαχθεί με τις ακαδημίες των τμημάτων Κ8 – Κ10;
«Ήταν μια σκέψη η οποία που την είχαμε στο μυαλό μας από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε την διοίκηση. Ο Αλέκος έφυγε άδικά από την ζωή.. και είναι υποχρέωση της ομάδας να τον τιμάμε κάθε χρόνο. Τα προηγούμενα χρόνια που γινόταν με τις ανδρικές ομάδες δεν μπορούσε να βγάλει κάποιο συμπέρασμα ο προπονητής διότι αγωνίζονταν μόνο για 45 λεπτά. Μετά από τόσα χρόνια θέλαμε να κάνουμε μια αλλαγή, να τιμήσουμε τον Αλέκο που είχε αγωνιστεί και με τα χρώματα της ομάδας με παιδιά από τις ακαδημίες. Βάση προγράμματος από την Ένωση θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις τέλη Οκτωβρίου, και έχουν ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο τις προπονήσεις. Δίνουμε την δυνατότητα σε όλα τα παιδία να μπούνε λίγο νωρίτερα στην δράση. Και είναι ότι καλύτερο να είναι γεμάτο το γήπεδο με παιδιά την Κυριακή.Ευχαριστώ τις ομάδες για την τεράστια ανταπόκριση, συνολικά θα είναι 33 τμήματα από διάφορες ακαδημίες. Κάποιες από αυτές θα έχουν 2-3 τμήματα για να αγωνιστούν ενώ συνολικά αν δεν κάνω λάθος είναι 11 οι ομάδες που θα συμμετάσχουν.»

Παράλληλα ο πρόεδρος του Κλεάνθη έστειλε το δικό του μήνυμα για τον Μανώλη Κακούλλη ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Αγ. Γεώργιο Μαλώνας και από τις εξετάσεις φαίνεται πως υπέστη ρήξη χιαστού.
«Τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Μαλώνα, υποβλήθηκε σε μαγνητική και τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά.. Θέλω να δώσω κουράγιο στον Μανώλη και να είναι σίγουρος πως σαν διοίκηση, οι συμπαίκτες αλλά και οι φίλοι του θα είμαστε δίπλα του καθ’ ολη την διάρκεια του τραυματισμού του. Υπάρχει μια αναστάτωση σήμερα που το μάθαμε, την έχω πάθει και εγώ δυο φόρες σαν ποδοσφαιριστής είναι ότι χειρότερο..» Περαστικά και στα άλλα παιδία που είχαν αυτόν τον τραυματισμό φέτος και ελπίζω να είναι και οι τελευταίοι..»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments