Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σάββας Ορφανίδης: «Όλοι θεωρούνται δύσκολοι υποψήφιοι αντίπαλοι»

Σάββας Ορφανίδης: «Όλοι θεωρούνται δύσκολοι υποψήφιοι αντίπαλοι»

0
Dodekanisos

Ο Φοίβος Κρεμαστής έχει μάθει να πρωταγωνιστεί από την αρχή της ιστορίας του, είναι μια ομάδα που μετράει 96 χρόνια. Μέσα σε αυτά αγωνίστηκε δώδεκα φορές στις εθνικές κατηγορίες, 2 φορές αναδείχθηκε κυπελλούχος Ερασιτεχνών Ελλάδας ενώ μια φορά ήταν εκ των φιναλίστ. Κατέκτησε 10 πρωταθλήματα στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου και 8 κύπελλα.

Ο Φοίβος Κρεμαστής την πρώτη αγωνιστική φιλοξενήθηκε από τον Διγενή Κοσκινού και επικράτησε με 0-1. Το Σάββατο (30/9) στις 16:30 θα υποδεχθεί τον Κλεόβουλο Λίνδου με σκοπό να διπλασιάσει τις νίκες του. Ο προπονητής της ομάδας Σάββας Ορφανίδης μας μίλησε αποκλειστικά.

– Με το δεξί ξεκινήσατε το πρωτάθλημα. Ποιος είναι ο στόχος που έχετε θέσει στους ποδοσφαιριστές σας;
«Ο πρωταθλητισμός! μια λέξη.»

-Το Σάββατο αγωνίζεστε με τον Κλεόβουλο. Έχετε στην διάθεση σας όλους τους ποδοσφαιριστές η θα έχετε ελλείψεις;
«Μέχρι την Παρασκευή θα ξέρω αν είναι όλοι καλά.. Υπάρχουν κάποιοι μικροτραυματισμοί αλλά δεν εμπνέουν ανησυχία, είναι μυϊκοί.»

Το πιο δύσκολο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια το οποίο αποτελείται από 16 ομάδες και θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν για 30 αγωνιστικές.

– Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα είναι δυσκολότερη αντίπαλος;
«Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη αυτή την στιγμή αν δεν έχω πλήρη εικόνα των ομάδων. Μετά την 4η -5η αγωνιστική θα έχω. Για την ώρα όλοι θεωρούνται δύσκολοι υποψήφιοι αντίπαλοι».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments