Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Μια μακροχρόνια διαδρομή έφθασε στο τέλος της”

“Μια μακροχρόνια διαδρομή έφθασε στο τέλος της”

0
Dodekanisos

Την οριστική αποχώρηση του από τον Ηρακλή Μαριτσών, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Παπαδημήτρης. Αναλυτικά:

“Μια μακροχρόνια διαδρομή ,έφτασε στο τέλος της. Με αίσθημα συγκίνησης υπέβαλα την παραίτηση μου απο το αξίωμα πρόεδρου του Αθλητικού Σωματείου Ηρακλης Μαριτσων. Εδωσα ολα οσα μπορούσα για το καλύτερο της ομάδας προσφέροντας στο μέγιστο υλικά κ ηθικά. Και αυτή η χρονιά βρήκε την ομάδα μας να πρωταγωνιστεί στον Ά όμιλο και να είναι πολύ κοντά στην διεκδίκηση του πρωτάθληματος αλλά και το κύπελλου.

Σε αυτήν την πορεία πέρα από τις καλές στιγμές που ζήσαμε δεν έλειπαν και οι κακές , το ποιο σημαντικό είναι όμως ότι είμαστε ενωμένοι .Τούτες τις ώρες ,από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστησω τους φιλάθλους , τις σφήκες που γεμίζαν το γήπεδο μας και μας ακολουθούσαν παντού , το τεχνικό και το προπονητικό team ,τους ποδοσφαιριστές ,τους χορηγούς που στηρίξαν την ομάδα , τους διαιτητές , τους συνεργάτες μου Μανώλη Κασανη , Μανώλη Παπαδημητρη και Στεργο Κασεκα για τον αγωνα που κάναμε μαζί για την ομάδα μας ,ολα αυτά τα χρονια .

Τέλος ,θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και την οικογένεια μου που δεν ελειψαν ποτε από το πλευρό μου ,και με στηρίζουν σε καθε βήμα και απόφαση μου .
Ειμαι ευγνωμων που είχα την ευκαιρία να υπηρετήσω το διοικητικό συμβούλιο του Ηρακλή Μαριτσων από το 2017. Ευχομαι από καρδιάς να φτάσει η ομάδα μας εκεί που πραγματικά της αξιζει και θα είμαι πάντα διπλα της όποτε και αν μου ζητηθεί .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments