Αρχική Videos “Είναι αυτονόητο, η Ρωσία θα κερδίσει αυτόν τον πόλεμο!”

“Είναι αυτονόητο, η Ρωσία θα κερδίσει αυτόν τον πόλεμο!”

0

Τη σιγουριά του ότι η Ρωσία θα μπορέσει να κερδίσει τον πόλεμο με την Ουκρανία εξέφρασε ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Με νέες δηλώσεις που έκανε επεσήμανε επίσης ότι «η Ρωσία
θα γίνει εγγυητής της ειρήνης και της ασφάλειας για όλα τα έθνη» και πρόσθεσε και τα εξής:
«Kατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης η Ρωσία υπερασπίζεται «τη γη, τους ανθρώπους και τις αξίες της, επομένως, σίγουρα θα βγει νικήτρια. Δεν υπάρχει αμφιβολία, είναι αυτονόητο», επανέλαβε.

Στο μεταξύ, ο Volodymyr Zelensky δήλωσε ότι έλαβε «ισχυρή υποστήριξη» από τους συμμάχους που συμμετείχαν σε μια σύνοδο κορυφής στη Μολδαβία, καθώς προέκυψε ότι τα μαχητικά αεροσκάφη F-16 θα μπορούσαν να διατεθούν στην Ουκρανία εντός έξι μηνών. Κλείνοντας τη διάσκεψη των 46 Ευρωπαίων ηγετών που πραγματοποιήθηκε σε ένα κάστρο 12 μίλια (19 χιλιόμετρα) από τα σύνορα με την Ουκρανία , ο πρόεδρος της χώρας μίλησε για τη σημασία της ανατροπής της κυριαρχίας της Ρωσίας στον αέρα με μια «ασπίδα ουρανού» που περιλαμβάνει έναν συνδυασμό πυραύλων Patriot και F. -16.

Αρκετές χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Δανίας, της Πολωνίας, της Ολλανδίας και του Βελγίου, έχουν δηλώσει ότι θέλουν να βοηθήσουν στην προμήθεια F-16 για την Ουκρανία. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ενέκρινε τον περασμένο μήνα εκπαιδευτικά προγράμματα για Ουκρανούς πιλότους F-16, αλλά η εκπαίδευση θα διαρκέσει μήνες για να ολοκληρωθεί και οι δυτικές χώρες δεν έχουν ακόμη δηλώσει ότι θα προμηθεύσουν τα αεροσκάφη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments