Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα «Με ποιο σκεπτικό θα κλείσετε νοσοκομεία κ. Μητσοτάκη;»

«Με ποιο σκεπτικό θα κλείσετε νοσοκομεία κ. Μητσοτάκη;»

1
Dodekanisos

Η συγκλονιστική τοποθέτηση ενός πατέρα που έχασε τον γιό του καθώς δεν υπήρχε βάρδια ασθενοφόρου

Γράφει ο Μάκης Αναγνωστόπουλος

«Kυριάκος Μητσοτάκης: Θα κλείσω όσα Νοσοκομεία δεν χρειάζονται!»

Θυμάστε τι πόλεμο είχε δεχθεί ο Παύλος Πολάκης, που άνοιξε Νοσοκομείο στην Σαντορίνη. Θυμάστε τις ειρωνείες, επειδή ο διοικητής, με όλα ανάλογα τα πτυχία για το έργο αυτό, δεχόταν ειρωνείες, γιατί για να επιβιώσει είχε εργαστεί σε βουλκανιζατερ;
Τώρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για μια απλή επέμβαση αγαπητοί Έλληνες θα πρέπει να έχετε από 3.000 ευρώ (σκωληκοειδίτιδα) και για μία σοβαρή επέμβαση 10.000 (για εγκεφαλικό), χωρίς φυσικά την διαμονή, τις εξετάσεις, τα φάρμακα.

«Δεν γίνεται να έχουμε τρία νοσοκομεία μέσα σε ακτίνα 20-30 χιλιομέτρων γιατί όλοι ήθελαν νοσοκομεία στην πόλη τους και να περιμένουμε να έχουμε 3 καλά νοσοκομεία, δεν γίνεται αυτό. Εμείς με το που θα τελειώσει η πανδημία θα ζητήσω από μία ανεξάρτητη επιτροπή ειδικών να μας κάνει μία συνολική και ειλικρινή αποτίμηση τι πήγε καλά και τι δεν πήγε», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στην Καθημερινή με αφορμή τα δύο χρόνια διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία.

Τι… Κώστας Καραμανλής, τι… Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν είναι και οι δύο από την ίδια νεοφιλελεύθερη- δεξιά- ακροδεξιά-πολιτικό- σύνθεση φτιαγμένοι.
Όταν, επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, στις 26-1-2008 στο Κ.Υ Λιδορικίου, από ώρα 08: π.μ έως 15:30 μ.μ δεν υπήρχε βάρδια ασθενοφόρου, που χρειαζόταν για την διακομιδή του Μοναχογιού μου!!!!! Λόγω, τροχαίου τραυματισμού του από μηχανική βλάβη, καθώς έσπασε το ημιαξόνιο και την ταυτόχρονη αποκόλληση του τροχού. Στο τόπο του ατυχήματος έμεινε ο Μοναχογιός μου χωρίς ιατρική βοήθεια επί δύο-(2) ώρες όπου στη συνέχεια της διακομιδής κατέληξε.

Όπως, την ίδια αδιαφορία επέδειξε και το ΕΚΑΒ, είτε με μη οδική διακομιδή είτε με αεροδιακομιδή, τις οποίες εναλλακτικές λύσεις δυστυχώς και το ΕΚΑΒ δεν προσέφερε.
Τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σαν… πρωθυπουργός, θέλει, όπως με ελαφριά καρδιά λέει: να κλίσει νοσοκομεία, όταν, με την ετοιμότητα και την εγρήγορση των νοσοκομείων, μπορεί όντως όταν χρειαστεί έστω και ένας συνάνθρωπος μας που κινδυνεύει αισίως να σωθεί!!!!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] την ώρα που εμείς βαφτίζουμε το ουσιαστικό κλείσιμο δομών υγείας ως “συγχώνευση” και επιβάλουμε μέτρα […]