Αρχική Αθλητικά νέα Copa America: Ο Μαρτίνες έστειλε στον τελικό την Αργεντινή

Copa America: Ο Μαρτίνες έστειλε στον τελικό την Αργεντινή

2
Πηγή: cbssports.com
Dodekanisos

Η Αργεντινή νίκησε 3-2 στα πέναλτι την Κολομβία (1-1 κανονική διάρκεια) με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες να αποκρούει τρία εξ αυτών. Στον τελικό η «αλμπισελέστε» θα αντιμετωπίσει την Βραζιλία στο «Μαρακανά» (11/07, 03:00). 

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ο τερματοφύλακας της Αργεντινής. Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες απέκρουσε τρία πέναλτι των Σάντσες, Μίνα και Καρντόνα κι έδωσε την πρόκριση στους Αργεντινούς. Για την Αργεντινή είχε αστοχήσει ο Ντε Πάουλ. Η ομάδα του Lionel Scaloni επιστρέφει σε τελικό μετά το 2016 και θα αντιμετωπίσει την κάτοχο Βραζιλία. 

Στα της αναμέτρησης ο Λαουτάρο Μαρτίνες μόλις στο 7′ άνοιξε το σκορ. Για να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1 ο Λουίς Ντίαζ στο 60′. 

Κολομβία (Ρεϊνάλδο Ρουέδα): Οσπίνα, Μουνιός, Μίνα, Σάντσες, Τεσίγιο (46’ Φάμπρα), Κουαδράδο, Μπάριος, Κουέγιαρ (46’ Τσάρα), Λουίς Ντίας, Μπόρε (46’ Καρντόνα), Σαπάτα.

Αργεντινή (Lionel Scaloni): Μαρτίνες, Μολίνα (46’ Μοντιέλ), Πετσέλα, Οταμένδι, Ταλιαφίκο, Ντε Πάουλ, Γκουίδο Ροντρίγκες, Λο Σέλσο (57’ Παρέδες), Μέσι, Λαουτάρο Μαρτίνες, Νίκο Γκονζάλες (67’ Ντι Μαρία).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] πως Αργεντινή και Βραζιλία εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στον […]

trackback

[…] στον ημιτελικό κόντρα στους «καφετέρος» η «αλμπισελέστε» νίκησε 3-2 στα πέναλτι (1-1 κανονική […]