Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Με οδηγό τον Αξιώτη ο Δαμάγητος

Με οδηγό τον Αξιώτη ο Δαμάγητος

0
Dodekanisos

Με τον Λάκη Αξιώτη να είναι και πάλι το πρόσωπο του αγώνα, ο Δαμάγητος Θεολόγου υπέταξε στο γήπεδο του με 3 – 1 τον Αστέρα Μασσάρων και πανηγύρισε έτσι τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ο έμπειρος παίκτης κατάφερε να σημειώσει δυο πολύ όμορφα τέρματα τα οποία έχουν τη δική του «σφραγίδα» και είναι ουσιαστικά αυτός που έκανε την διαφορά στην αναμέτρηση.

Οι Μασσαρενοί μπήκαν πάντως δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με ωραίο σουτ που έκανε ο Δημητριάδης στο 25’. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη όμως διότι οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και με κύριο εμπνευστή των επιθέσεων τους τον Αξιώτη, «γύρισαν» το παιχνίδι. Στο 41’ λοιπόν, ο Αξιώτης με απευθείας φάουλ έκανε το 1 – 1, σκορ που έμεινε μέχρι και το φινάλε του ημιχρόνου. Στο 75’ ο Τόμπσον πέτυχε το 2 – 1 και στο 87’ ο Αξιώτης και πάλι με πολύ όμορφη λόμπα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να «σφραγίσει» έτσι τη νίκη της ομάδας του.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βλάχος (Ζαρίδας, Ροδίτης) ο οποίος στο 44’ απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Κορνεάνου ο οποίος τράβηξε παρατεταμένα αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Π. Μάτσης, Α. Μάτσης (88’ Ζερβός),, Μέμα (46’ Καβάζης), Γρηγοριάδης, Γουμάρας, Αξιώτης, Λαθούρης, Επιφάνης (62’ Πασσάλης), Μοσκιού, Καψαλάκης (65’ Μπαγιολάρι), Τόμπσον
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μαρίνοφ, Δημητριάδης, Κιλασίν, Μουδάτσος (89’ Γκιουλούμης), Στεφανάκης, Χατζημανώλης Α. Μ. (89’ Παπαστεφάνου), Δεληγιάννης (88’ Λουκαράς), Στογιανόφσκι, Σακαρέλης, Λούππος (29’ Χατζημανώλης Μ.), Κορνεάνου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments