Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πειστικός και πάλι ο Διαγόρας

Πειστικός και πάλι ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Έχοντας πολύ καλή παρουσία σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Διαγόρας επικράτησε στη Ρόδο και του ΠΑΟ Βάρδας με 2 – 1 και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του. Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον «γηραιό», οι παίκτες του οποίου δείχνουν πως έχουν βρει πλέον τον καλό τους ρυθμό και τα πατήματα τους σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι, ειδικά στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, κατάφεραν να κάνουν μια πολύ καλή και κυρίως πειστική εμφάνιση με αποτέλεσμα να σημειώσουν και τα δυο τους τέρματα και να βάλουν τις βάσεις για να πάρουν το «τρίποντο». Στην επανάληψη, οι «κυανέρυθροι» δεν ξεκίνησαν το ίδιο καλά με αποτέλεσμα να ανέβει κάπως ο ΠΑΟ Βάρδας κερδίζοντας ορισμένα μέτρα χωρίς όμως να μπορέσει να φανεί απειλητικός. Η συνέχεια άνηκε και πάλι στον Διαγόρα που κατάφερε να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης και να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό για μια ακόμα φορά. Κόντρα στη ροή του αγώνα (και ενώ νωρίτερα υπήρχαν ευκαιρίες για το 3 – 0), οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2 – 1 αλλά στη συνέχεια δεν έδειξαν ικανοί ότι θα μπορούσα να απειλήσουν τον Διαγόρα.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 8’ ο Μπουρλάκης μετά από κατά μέτωπο επίθεση με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνιά κάνοντας το 1 – 0.
Στο 31’ ο Πολίτης Γ. εκτέλεσε φάουλ και ο Μικελάτος πήρε την κεφαλιά από καλή θέση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 34’ με άψογη εκτέλεση φάουλ απευθείας έστειλε και πάλι τη μπάλα στην αριστερή γωνιά για να κάνει το 2 – 0.
Στο 43’ μετά από σύγχυση μέσα στην άμυνα του ΠΑΟ Βάρδα, ο Τσαγκάρης επιχείρηση ανάποδο ψαλίδι αλλά ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο Λαδάς.
Στο 56’ ο Ντουαλά έκανε ωραία μπαλιά στον Χατζησάββας ο οποίος με ωραία προσποίηση απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και επιχείρησε το σουτ ,μέσα από την περιοχή αλλά απόκρουσε ο Δημόπουλος.
Στο 70’ ο Γιώργου εκτέλεσε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και έβγαλε μπροστινή μπαλιά για τον Ντουαλά ο οποίος μπήκε στην περιοχή αλλά αντί να πλασάρει προτίμησε να πασάρει στον Χατζησάββα με αποτέλεσμα να διώξουν οι αμυντικοί.
Στο 75’ ο Πολίτης Α. έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Τσάμης απόκρουσε με γροθιές. Η μπάλα όμως στρώθηκε στον Μπούνα περίπου στο ύψος της περιοχής και αυτό με ένα δυνατό σουτ έκανε το 2 – 1.
Στο 84’ ο Γλυνός έκανε το ωραίο γύρισμα από τα δεξιά για τον Ντουαλά που ήταν σε θέση βολής όμως τελευταία στιγμή πρόλαβαν οι αμυνόμενοι και έδιωξαν τη μπάλα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Καλογερόπουλος (Γουρνιάς, Βιτσεντζάτος). Ο διαιτητής είναι από τον Σύνδεσμο της Αθήνας και οι «βοηθοί» του από την Ανατολική Αττική.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσάμης, Παγώνης, Προβατίδης, Μπαξεβάνου (87’ Μουκίδης), Γιώργου, Καρπαθάκης, Χατζησάββας, Τσαγγάρης (72’ Γλυνός), Ευαγγελιδάκης, Μπουρλάκης, Ντουάλλα (91’ λ.τ. Ντερτιλής)
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Λαδάς (46’ Δημόπουλος), Λιόσης, Ζέλιος, Νικολόπουλος Δ., Πεκέζ (46’ Ντάζος), Μπούνας, Πολίτης Γ., Ντόμας, Πολίτης Λ., Μικελάτος, Γούρμος (60’ Νικολόπουλος Α.)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments