Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ανάσα για τον Αστέρα Παστίδας, επέστρεψε στις νίκες

Ανάσα για τον Αστέρα Παστίδας, επέστρεψε στις νίκες

0
Dodekanisos

Στις νίκες έστω και με αρκετό άγχος επανήλθε ο Αστέρας Παστίδας ο οποίος κέρδισε με 2 – 0 στο γήπεδο του την Ασπίδα Σαλάκου. Οι γηπεδούχοι αν και συνολικά καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, κατάφεραν να σκοράρουν μόλις στα τελευταία επτά λεπτά της αναμέτρησης και ενώ το άγχος και ο εκνευρισμός τους είχαν κυριεύσει για τα καλά πλέον καθώς το …φάντασμα της ισοπαλίας άρχισε να κάνει και πάλι την εμφάνιση του.

Οι παίκτες του Χρυσόστομου Χάσταλη ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο δυσκολεύτηκαν στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανοίξουν το σκορ. Όσο περνούσαν τα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι έκαναν όλο και καλύτερη διαχείριση θωρακίζοντας την άμυνα τους αλλά τελικά από μια «στημένη» φάση (φάουλ) ήλθε το πρώτο γκολ με το οποίος ο Αστέρας …ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα και απλούστεψε κατά πολύ τα πράγματα στη συνέχεια.

Τα γκολ
Στο 83’ ο Μοσχής με απευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1 – 0. Στο 86’ ο Πολυχρόνης με ωραίο ανάποδο ψαλίδι μέσα από την περιοχή πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ κάνοντας το 2 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Αναστασόπουλου, Τάσσης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Μακαρούνας, Γιαννακόπουλος, Καρύδης, Μωϋσάκος, Λυδάκης (72’ Λιαμής), Καλαγρής, Κόρα (46’ Μοσχής), Πολυχρόνης, Αλιάϊ (85’ Κορκίδας), Λιαμής Μ. (68’ Αμπντουλάϊ)
ΑΣΠΙΔΑ ΣΑΛΑΚΟΥ: Στεργενάκης, Ζαμαντάκης, Σπάτα (75’ Καλογερόπουλος), Συρράκος, Χατζηκαλημέρης, Κυπραίος, Καρτάλης, Κυριακάκης, Χειμωνέττος (85’ Βολιτάκης), Παπαστεργής (50’ Μάχλης), Γιορδαμνής (68’ Τσιμπιδάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments