Με επιτυχίες ο "Φειδιππίδης" στο Βαλκανικό

0
feidipidis valkaniko

Στο NOVISAD στη Σερβία από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου 2016 διεξήχθη το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου  MASTERS Αθλητών-τριών. Οι Αθλητές και η Αθλήτρια του “Φειδιππίδη” τίμησαν για άλλη μια φορά το Ελληνικό Εθνόσημο δίνοντας στην Εθνική μας Ομάδα αρκετές επιτυχίες και  πολλά μετάλλια στο σύνολο :
ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ: 4
ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ: 6
ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ:  5
1. Η Σημαία του Συλλόγου μας , ο κ. Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ κατέκτησε τρία  Ασημένια μετάλλια στα 100μ-200μ-400μ Μ85.
2. Η Κυρία του Συλλόγου μας , η κ. Μάγδα Ροΐλιδου-Τσίτουλα κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια στην Σφαίρα-Δίσκο-Ακόντιο και ένα Ασημένιο μετάλλιο στη Σφαιροβολία ( Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ). W60.
3. Ο Καλύτερος αθλητής των ρίψεων της Εθνικής ομάδας , ο  Ιμπραήμ Φαναρτζής, κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στην Σφαιροβολία , ένα χάλκινο μετάλλιο στον Ακοντισμό και την τέταρτη θέση στον Δίσκο.Μ45
4. Ο  Σπρίντερ μας, ο Νίκος Χατζηνικολάου, κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στα 200μ και το Χάλκινο μετάλλιο στα 100μ και στα 4Χ100μ.Μ45
5. Ο Σπρίντερ μας , ο Στέργιος Χατζηστέργου ,κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στην Βαλκανική σκυτάλη 4Χ800-400-200-100μ και το Χάλκινο μετάλλιο στα 400μ και στα 4Χ100μ.Μ45
Οι συμμετοχές και οι επιτυχίες των Αθλητών μας αφιερώθηκαν στον αγαπημένο φίλο και συναθλητή μας Δημήτρη Πικιώνη.
Όλοι οι αθλητές μας θέλουν να εκφράσουν από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την  υποστήριξή τους , στον Πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Κω κ. Αθανάσιο Σταματάκη και στον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Κω κ. Θεόφιλο Μουζουράκη.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους του δημοσιογράφους των Μ.Μ.Ε, της Δωδεκάνησου, για την άψογη και με επαγγελματισμό στήριξη τους προς τον Σύλλογο μας.

feidippidis valkaniko2

feidippidis valkaniko3

feidipidis valkaniko1