Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Δόθηκαν τα έπαθλα στον ΑΣΙΑΘΡ

Δόθηκαν τα έπαθλα στον ΑΣΙΑΘΡ

0
sailing aponomi
Dodekanisos

Μέσα σε μια πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα, ανάλογή των ιστιοπλοϊκών ειωθότων, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 στις 17:00, η εκδήλωση για την απονομή των επάθλων στους νικητές του αγώνα των «ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ», στον εξωτερικό χώρο των γραφείων του Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου (προβλήτα «Νεωρίου»), εκδήλωση που εντάχθηκε στο πλαίσιο των παράκτιων ιστιοπλοϊκών διαδρομών που πραγματοποιήθηκαν στον κόλπο Ιαλυσού την 24η & 25η Σεπτεμβρίου 2016, με την αγαστή συνεργασία του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου και του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής Θαλάσσης Ρόδου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ως ελάχιστη απόδοση τιμής της πόλης μας προς τον Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου, ο οποίος διανύει, αισίως, την 3η δεκαετία ενεργούς προσφοράς στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας, ώστε να γίνουν γνωστές στο ευρύ κοινό οι διαχρονικές προσπάθειες και επιτυχίες των ιστιοπλόων της Ρόδου, αλλά, επιπροσθέτως, για να πυκνώσει το ενδιαφέρον για την συμμετοχή νέων κυβερνητών ιστιοπλοΐας ενόψει της έναρξης των μαθημάτων της νέας περιόδου της Σχολής Ιστιοπλοΐας του Συλλόγου και να ενδυναμωθεί η συνολική και παράλληλα τιμητική για το Νησί μας προσπάθεια των διοργανώσεων του Rodos Cup και της Aegean Regatta 2017, που τον επόμενο Αύγουστο θα πραγματοποιηθούν με ευθύνη του Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ροδου.
Η γιορτινή μουσική απογευματινή εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή των εξαίρετων μελών της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ρόδου, υπό την δ/νση του «ακούραστου» μαέστρου της κ. Μιχάλη Καλαεντζή, μετά την ευγενική έγκριση, από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου, για την συμπερίληψή της στην εκδήλωση. Οι ιστιοπλόοι, οι φίλοι και συγγενείς τους, καθώς και οι δημότες-πολίτες που συμμετείχαν, απόλαυσαν πραγματικά τα επιλεγμένα μουσικά ακούσματα, τόσο, ώστε η αποχώρηση της Μικτής Χορωδίας του Δήμου μας, συνεχώς αναβαλλόταν μετά τα επαναλαμβανόμενα αιτήματα των παρευρισκομένων για την παράταση της παραμονής τους στην εκδήλωση. Ακολούθησε το νεανικό συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής με τους νέους και πολλά υποσχόμενους μουσικούς μας: Κάνια Σταύρο (κανονάκι), Ροδίτη Γιάννη (λαούτο), Καραθανασόπουλο Σταύρο (κρουστά), σε μια από τις πρωτόλειες εμφανίσεις τους, που έτυχε πραγματικά της θερμής & ευγενικής ανταπόκρισης του κοινού.
Εντός της διαδικασίας της προγραμματισμένης απονομής εντάχθηκε με περισσή ευγένεια από την πλευρά των ιστιοπλόων μας, δια του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ.Ι.Α.Θ. κ. Σταύρα Στ., η απόδοση τιμητικών αναμνηστικών πλακετών προς τον Αντιδήμαρχο για θέματα Παιδείας και Αθλητισμού, κ. Παρδαλό Στέργο, ο οποίος δεν παρευρέθηκε λόγω απρόσμενων σημαντικών προσωπικών ανειλημμένων υποχρεώσεων του, αλλά και προς τον μαέστρο της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ρόδου, κ. Καλαεντζή Μιχαήλ, και δια αυτού προς όλα τα μέλη της χορωδίας μας, για το εξαίρετο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό έργο, που επί σειρά ετών επιτελούν, υπερβαίνοντας, συχνά-πυκνά, εαυτούς, το οποίο προστίθεται θετικά στα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου μας.
Ευχαριστούμε συνολικά τους ανωτέρω αλλά και τους εθελοντές ιστιοπλόους που βοήθησαν, ιδιαιτέρως τον κ. Καραχανή Γεώργιο, όπως επίσης και τον συνάδελφο και στέλεχος του Δήμου μας κ. Χατζησταμάτη Μιχαήλ, τον κ. Άμμαλο Μάρκο, αλλά και τον κ. Νίκο Δημητρίου που βοήθησε ως εθελοντής, τονίζοντας ότι χωρίς την έμπρακτη βοήθεια και συνεισφορά όλων ανεξαιρέτως των προαναφερομένων, δεν θα μπορούσε με περαιωθεί με επιτυχία αυτή η εκδήλωση.
Τέλος για το επερχόμενο βαρύ αθλητικό-ιστιοπλοϊκό πρόγραμμα του Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου, το 2017, ευχόμαστε από καρδιάς «ευνοϊκούς ανέμους στα ιστία τους».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments