Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Διέπρεψε ο Ροδήλιος

Διέπρεψε ο Ροδήλιος

0
rodilios neamakri
Dodekanisos

O Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου Ροδήλιος συμμετείχε στις Πανελλήνιες ημέρες νεολαίας που διεξήχθησαν στη Νέα Μάκρη Αττικής, κατασκηνώσεις Αγίου Αντρέα, από την Ε.Ο.Π, στις 23/25-09-2016, μια γιορτή της ποδηλασίας καθώς συμμετείχαν 44 σωματεία με 396 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Ο όμιλος μας συμμετείχε με δεκατρείς αθλητές. Οι μικροί αθλητές μας βίωσαν μοναδικές και ευχάριστες στιγμές. Η ομάδα λειτούργησε άψογα με την αμέριστη συμπαράσταση των συνοδών – γονέων.
Στο αγωνιστικό σκέλος οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό.
Στο αγώνισμα Ατομικής Χρονομέτρησης στην κατηγορία Παμπαίδων, ο Σαββάκης Σταμάτης στέφθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, 8η θέση ο Δράκος Νίκος , 11η Κούρος Ιάκωβος, 23η Κασιώτης Δημήτριος, 35η Μαλανδράκης Ανδρέας, 49η Μιαούλης Ιωάννης και ο μικρότερος των παμπαίδων Κουτούνης Αριστείδης την 77η θέση από 99 αθλητές, όπου δεν προκρίθηκε στο αγώνισμα της αντοχής. Η Πανγκορασίδα Ρέγκλη Μαρία την 7η θέση από 24 αθλήτριες. Στην κατηγορία μίνι μεγάλα αγόρια ο Σαββάκης Μιχάλης στην ατομική χρονομέτρηση τερμάτισε στην 2η θέση και ο Κυπραίος Νικόλαος την 27η από 87 αθλητές. Στην κατηγορία μίνι μικρά αγόρια ο Κούρος Κωνσταντίνος την 7η θέση Κουφός Σωτήριος 41η και ο Παπαϊωάννου Βασίλειος 54η από 71 αθλητές.

Στο αγώνισμα 4Χ στην κατηγορία μίνι μεγάλα αγόρια 6η θέση ο Σαββάκης Μιχάλης και ο Κυπραίος Νικόλαος την 27η. Στην κατηγορία μίνι μικρά αγόρια ο 12η Κούρος Κωνσταντίνος.
Στο αγώνισμα Αντοχή στην κατηγορία Παμπαίδων, 6η θέση ο Σαββάκης Σταμάτης 7η Κούρος Ιάκωβος, 8η Δράκος Νίκος, 23η Μαλανδράκης Ανδρέας, 31η Μιαούλης Ιωάννης 52η Κασιώτης Δημήτριος. Η Πανγκορασίδα Ρέγκλη Μαρία την 16η θέση.
Αγώνισμα Δεξιοτεχνία στην κατηγορία μίνι μεγάλα αγόρια 6η θέση ο Κυπραίος Νικόλαος και 22η ο Σαββάκης Μιχάλης. Στην κατηγορία μίνι μικρά αγόρια 1η θέση ο Κούρος Κωνσταντίνος την 17η θέση ο Παπαϊωάννου Βασίλειος και 51η Κουφός Σωτήριος.
Το ΔΣ του ομίλου συγχαίρει θερμά και ευχαριστεί τους αθλητές του για την συμμετοχή τους και τις επιτυχίες τους, τους γονείς – συνοδούς, τους προπονητές του ομίλου μας Μαστορίδη Ιωάννη, Πατάπη Δήμητρα, τους χορηγούς και όλους όσους στηρίζουν τον Ροδήλιο Ποδηλατικό Όμιλο Ρόδου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments